Dzięki, całkiem ładnie zrobiony "poradniczek"
ale może mi ktoś wytłumaczyć gdzie mam iść i z kim gadać mniej więcej, żebym czegoś nie zepsuł, bo z baru do końca czerwonego lasu (chyba do x10) do tych drzwi dochodziłem 4 razy: raz po prostu zeby zobaczyć czy coś jeszcze mam zrobić tam po uratowaniu naukowców, drugi raz jak zdobyłem książke prof.krugłow - badania generyczne chyba z początkiem kodu
wiedziałem też, że X=3 a Y=6
i nie dało się otworzyć tych drzwi, i trzeci raz tam byłem, jak zdobyłem pendrive od siro ale i tak to nic nie dało.
Dlatego o to pytam: nie wiem gdzie trzeba w którym momencie gry co robić bo w zdaniach mam tylko znajdź dokumenty UHSF
.
Czy chodzi o dokumenty w kryjówce Strieloka? O ile ta kryjówka jeszcze istnieje.
EDIT - miał ktoś PKM?
EDIT2 - mój postęp: wziąłem co trzeba z kordonu, wziąłem pendrive tego gościa z tunelu na wysypisku, wziąłem list z baru, poszedłem do jantaru, a Sacharow powiedział, że sid poszedł do magazynów więc tam się udałe, w czerwonym lesie zdobyłem pendrive od naukowców i wróciłem. Poszedłem do Doliny mroku, byłem w zbrojowni tych bandytów i mam anti na wirus X.
Co do dokumentów to wszystkich nie pamietam ale mam o martwym mieście ze zbrojowni wolności w magazynach, badania gentyczne krugłowa, PDA albo pendrive Siro, i jeszcze parę jakiś ale nie pamietam, dopiszę później.