misja dodatkowa

Było ciemno, wysoki sądzie, twierdziła, że skończyła 18 lat. Naznaczony obudził się z krzykiem.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

misja dodatkowa

Postprzez wloszek w 31 Gru 2008, 11:56

witam
mam pewien problem a wlasciwie dwa
pierwszy to taki ze gdy wracalem z jantaru dostalem misje w której miałem zabic bandytów w rostoku problem w tym ze wybiłem tam wszystkich poza kolesiami z powinności którzy tam dotarli(zresztą jak ich tez zabije to nic sie nie dzieje)
problem 2 dotyczy tego ze dostałem misje dodatkowa będąc w jantarze a dotyczyła ona wybicia obozu zombiakow spoko to zrobilem ale po nagrode musze isc do kolesia który jest w "dzielnicy" bar a dokładniej za taka barykada ktorej pilnuje powinność(przejscie przez nia oznacza to iż zaczynaja do mnie strzelać)

gram na patchu 1.0004 bez modow

aha i jedno pytanie na marginesie dotyczace dolaczenie do powinnosci nie wiem czy to blad celowy czy nie zamierzony ale chcac dolaczyc do powinnosci mam pogadac z jakims pietrjejka(czy jakos tak) no i tu jest problem koles jest za drzwiami ktorych nie da sie otworzyc
wloszek
Kot

Dołączenie: 31 Gru 2008, 11:44
Ostatnio był: 31 Gru 2008, 18:56
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: misja dodatkowa

Postprzez szymon93 w 31 Gru 2008, 13:05

musisz przejsc misję w laboratorium X16 i jak wrócisz do baru dostaniesz informację, że dowodca powinności chce z tobą pogadać. Wtedy juz bedziesz mógł iśc do ich bazy.
Awatar użytkownika
szymon93
Kot

Dołączenie: 23 Gru 2008, 13:26
Ostatnio był: 12 Sty 2009, 17:17
Miejscowość: Bydgoszcz
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: --

Postprzez Czaro w 31 Gru 2008, 13:25

wloszek napisał(a):aha i jedno pytanie na marginesie dotyczace dolaczenie do powinnosci nie wiem czy to blad celowy czy nie zamierzony ale chcac dolaczyc do powinnosci mam pogadac z jakims pietrjejka(czy jakos tak) no i tu jest problem koles jest za drzwiami ktorych nie da sie otworzyc

Do powinności nie dołączysz. Nie ma w grze takiej opcji. Jeśli chcesz dołączyć to którejś z frakcji musisz wgrać sobie tego (lub podobnego) moda.
Lepiej milczeć, narażając się na podejrzenie o głupotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.
Czaro
Weteran

Dołączenie: 18 Wrz 2008, 18:34
Ostatnio był: 15 Mar 2018, 22:14
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Akm 74/2
Kozaki: 24

Postprzez wloszek w 31 Gru 2008, 13:29

tylko ze misje w lab x 16 przeszedlem i teraz mam wylaczyc mozgozweglacz a do tego kolesia nadal nie moge sie dostac bo chca mnie zabic po przekroczeniu tej barykady
wloszek
Kot

Postprzez szymon93 w 31 Gru 2008, 13:43

Musisz najpierw pogadać z dowódcą posterunku a nie wchodzić na chama.
Awatar użytkownika
szymon93
Kot

Dołączenie: 23 Gru 2008, 13:26
Ostatnio był: 12 Sty 2009, 17:17
Miejscowość: Bydgoszcz
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: --

Postprzez wloszek w 31 Gru 2008, 13:50

no owszem gadam z nim a ten ze nie wpuszczaja bo prowadza wojne z tymi z wolnosci i ze jezeli chce sie dowiedziec wiecej to mam pogadac z barmanem a z barmanem nie da sie pogadac na temt"przepuszczenia przez barykade"
wloszek
Kot

Postprzez Strzelec w 31 Gru 2008, 14:14

Gdy będziesz na miejscu , porozmawiaj z Barmanem. Z przyniesionych przez Ciebie informacji wynika , że istnieje jeszcze trzecie laboratorium - X19 i jest to najprawdopodobniej Zwęglacz. (...) Barman powie Ci także , że chce się z tobą spotkać przywódca frakcji Powinność. Udaj się więc do ich kwatery (...) i porozmawiaj ze strażnikiem.

Tyle wam powiem.
Image
Awatar użytkownika
Strzelec
Stalker

Dołączenie: 06 Lis 2008, 22:26
Ostatnio była: 21 Lip 2018, 21:22
Miejscowość: Kinsela
Frakcja: Wojsko
Kozaki: 1

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 32 gości