przez Messiah w 27 Gru 2008, 14:39
Priboi dziwny jest. W oóle OCB? Mam znaleźć jakieś dokumenty niby w x18 w dolinie. No to idę tam, przeszukuję bardzo dokładnie teren, ale nie wchodzę do pierwszych drzwi bo nie mam kodu.....dochodzę do jakiegoś pokoju, a tam jest skrzynka, otwieram a w środku napisane, że w tym lab. pracował koleś którego w SoC broniliśmy przed najemnikami w Dziczy, i że jest on niby nad jeziorem jantar (w tamtejszym lab. też byłem i nic ciekawego oprócz ciała jakiegoś zioma nie było)
Dobra, postanawiam chwilę zaczekać..... do 1 drzwi nie mogę się dostać, bo brak kodu....na szczęście jest trick z gausem.... lae w tej roli doskonale sprawdza się AK-47. Wchodzę. Na tym piętrze nic ciekawego nie ma oprócz armii poltigreistów (nie wiem jak się to pisze), no i snorków-zboczeńców. Dobra. Wchodzę do drugich drzwi )ak-47...) tam, podobnie jak w oryginale, supermegawyjebanywkosmos poltigreist, który szybko pada....wchodzę do pokikum, a tam leży coś co wygląda jak detektor, a nosi nazwę "jakieś urządzenie" i opis w stylu "urządzenie szyfrujące". Nic z nim nie mogę zrobić. Wyjść się nie da bo trick z AK nie działa w drugąstronę....
Skąd wziąć te kody? WIem, że Cristo je podał, ale większy fun znaleść je w grze.... dzienx