Siemka.
Gdy zakupiłem CS w dniu premiery przejście całej głównej linii fabularnej zajęło mi zaledwie 5 dni.
Teraz postanowiłem przejść całą grę od nowa zaliczając możliwie wszystkie zadanka poboczne aby rozgrywka była ciekawsza.
Lecz mam problem z jednym zadaniem, a mianowicie: Jestem w lokacji Kordon, po wyruszeniu od Sidorowicza moim głównym Questem było "spotkaj się ze Stalkerami za nasypem". Podążając w tym kierunku pod mostem (wiadukt, tunel, jak kto woli) spotkałem wrogonastawionego osobnika zwanego Siemion Trusia. Już miałem mu odsprzedać jedną kulkę, lecz gdy krzyknął "nie strzelaj" postanowiłem z nim zagadać. Przyjąłem od niego zadanie "Odszukaj ulepszenie", (zaznaczone w PDA) które ma ze sobą jakiś Stalker leżący w końcu tunelu gdzie kończą sie tory kolejowe (nasyp którego pilnują Stalkerzy). Podchodząc pod koniec tych torów a jednocześnie pod tunel widzę tego osobnika przez lornetkę, niestety gdy próbuję się tam zbliżyć pojawia się biały błysk i odwraca mnie nagle z powrotem twarzą w kierunku nasypu. I tak za każdym razem. Przez to nie wykonam tego zadania. Czy ktoś rozwiązał ten quescik lub wie jak sobie z tym poradzić? Będę bardzo wdzięczny. Bardzo mi zalęzy aby osiągnąć prawie 100% gry. Przepraszam za tak długi tekst, lecz jest to mój pierwszy
Pozdrawiam.