//29 Lis 2008 15:54 :
Czyżby chodziło o to, że gra ma czytać dane nie z paczek db, tylko z folderów?
A co do part1...jakieś pomysły,gdzie go dopaść?
//07 Gru 2008 19:33 :
Otóż
'zdobyłem' polską wersję stalkera, wydłubałem z angielskiej pliki z dialogami, wkleiłem do /gamedata, zedytowalem plik i wszystko śmiga.
Jutro idę do sklepu po oryginał. Wielkie dzieki za pomoc
Jakby kogoś interesowały angielskie dialogi to mogę gdzieś uploadnąć.
btw, widział ktoś za mniej niż 54,99? Od razu mówię, że nie bardzo interesuje mnie allegro
btw2, wersji z platynowej kolekcji jest mapa i naklejka?
btw3, widział ktoś piknik na skraju drogi w twardej oprawie?
//08 Gru 2008 20:12 :
Dokonałem dziś eksploracji galerii krakowskiej - powracam z wieściami następującymi:
Piknik na skraju drogi niezdobyty - babka z obsługi powiedziała, że 'albo wykupione, albo ludzie pomieszali po półkach';/
Jakiś czas temu zawracałem głowę jednemu gościowi, który sprzedawał SoC wydane w 'platynowej kolekcji'(później P.K.) na allegro, czy nie mógłby zapodać dokładnych zdjęć - zamierzałem sprawdzić, czy to wydanie różni się od premierowego - była w środku mapa zony, 2 płyty, instrukcja i poradnik. Pudełko z grą niczym się nie różniło, jedynie na dodatkowej kartonowej okładce był nadruk 'Platynowa Kolekcja'
Tymczasem dziś kupiłem w Saturnie(jako deklarowany sknera:d) wydanie SoC w P.K. i nieco się zawiodłem:[ Dodatkowy napis 'P.K.' jest nie tylko na okładce, ale też na pudełku, mapy zony nie ma (jest jedynie w pdf na dodatkowej płycie, ale przecież nie mam takiej drukarki, żeby wydrukować ją w odpowiedniej wielkości), a do tego walnęli w środku pudełka dwie dodatkowe ulotki reklamowe(to akurat najmniejszy problem).
Czyżby było kilka różnych wydań w PK?
Zabrzmi to dość głupio, ale byłbym wdzięczny, gdyby ktoś kto ma wersję premierową, wyjął okładkę z pudełka i zeskanował, a następnie podesłał
(w necie póki co dopadłem tylko okładkę niemiecką)
//zdałem sobie sprawę, że offtopuję, ale już nie chciałem tematu zakładać
//