Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu. Lokalizacja logów: Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-STCS\logs Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-STCS\logs Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Clear Sky\_appdata_\logs
Tak jak w temacie, niebo wygląda tak jak odbicia tego co widać na ziemi, nałożone na siebie . Brzmi to dziwnie, ale nie wiem jak inaczej to opisać. Sory, jeśli kiedyś był już taki temat, ale nie mogłem znaleźć. ForceWare od NVidii ściągnąłem.
mam radeona x1900 gt i ten sam problem dodam ze przeszedlem gre na ptchu 1.5.06 i ani razu tak niebylo tera mam patcha 1.5.07 i wyskakuje mi cos takiego jak opisałeś przy wejsciu do niektorych lokacji ... jak przejde tak ze 100 metrow umnie pojawia sie niebo normalnie
Dziwny sposób, ale i tak nie działa. U mnie to jest stale a nie na jednej mapie. Poszukałem trochę głębiej i znalazłem tymczasowe rozwiązanie- granie w oknie, ale to denerwuje, więc może ktoś zna rozwiązanie tego porblemu?
Przed wejściem do doliny mroku trzeba zapisać grę. Później jak wchodzisz masz problem z niebem to podchodzisz do posterunku i czekasz aż do ciebie podejdzie. DOPIERO PÓŹNIEJ SAVE I LOAD! NIE WCZEŚNIEJ! Savovałem przed kontrolą i npc do mnie nie podszedł.
Ja mam radeona x1950pro i tez to mam zawsze jak przelaczam sie do systemu i zpowrotem do gry. Wystarczy chwile poczekac i to minie albo wycelowac w ziemie. Mozna tez wylaczyc opcje 60Hz.
Miałem ten sam problem co wy wszyscy GFORCE 6200FX TURBO 256MB miałem sterowniki z netu i niebo miałem taki głupie. Zainstalowałem ORYGINALNE sterowniki które dostałem z kartą graficzną i wszystko śmiga jak należy może wam też to pomoże.