Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu. Lokalizacja logów: Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-STCS\logs Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-STCS\logs Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Clear Sky\_appdata_\logs
Witam , mam kilka pytań dotyczących stalker clear sky.Oto one :
1. Gdzie w windows Vista znajdę savy stalkera ( Wiem , że na XP są w Documents and Settings) 2. Dotąd grałem na pirackej wersji czystego nieba ale właśnie kupuję sobie orginał , czy Savy z pirata wejdą mi na orginalną wersję? 3. Czy istniej MOD pozwalający dołączyć do najemników , jako frakcji ?
2. Powinny chodzić ale słyszałem o takich wersjach piratów że wszystkie savy zapisywane są w formacie którego oryginał nie odczyta (ja tak miałem w SoCu) 3. CS jest STOSUNKOWO niedawną grą i dotychczas nie widziałem POLSKIEGO moda dodającego historię. Nie widziałem moda w którym da się dołączyć do marcenarych
Tu niestety nie wiem. Poszukaj w plikach gry nawet w miejscach gdzie być nie powinno. Znam gierkę w której savy zapisywane są w plikach systemowych więc tam też poszukaj.
Witam mam prośbę czy któryś z kolegów mógłby podesłać mi działającego save z przed wejścia do piwnicy na wysypisku bo zainstalowałem patch 1.5 i wszystkie z wer 1.4 nie działają - jestem tu nowy więc proszę o wyrozumiałość - [email protected]