Problem w Jantarze

Kim jesteśmy? Dokąd idziemy? Jaki w tym cel? Zadawał sobie w duchu te pytania. Tak, był pijany.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-STCS\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-STCS\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Clear Sky\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Problem w Jantarze

Postprzez Michu33 w 03 Lis 2008, 22:58

Otóż mam taki problem, że muszę spotkać się z Lewusem i atakować na fabrykę, ale podchodzę do niego on coś gada ja mówię jasne i nic się nie dzieje, stoję tam ze 20 min i ani drgnie żaden ze stelkerów. Czy jest jakiś sposób jak to przejść. Mam patch 1.5.0.7
Шэjdź do sтгэfy śmїeгcї! Hoггoг Czaгnobyla гozpoczął się w pїąтeк 13 кшїэтnїa 2007 гoкu!
Тuтај człoшїэк sтшогzył рїэкłо
Awatar użytkownika
Michu33
Stalker

Dołączenie: 13 Cze 2007, 20:33
Ostatnio był: 29 Sty 2024, 00:23
Miejscowość: Karczew
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 1

Reklamy Google

Re: Problem w Jantarze

Postprzez Razzak w 04 Lis 2008, 12:36

Jeśli odezwał się Sacharow, że poziom emisji psionicznej jest teraz najmniejszy, to spróbuj ruszyć sam. Reszta powinna pójść za Tobą. Jeśli nie, to wczytaj sejwa, bo samemu nie możesz niestety wykonać tej misji, muszą Ci pomóc. Też tak miałem w Kordonie, gdy stalkerzy informowali mnie o wojskowych z jakąs lepszą amunicją. Pytał czy pomóc mi w ataku, gdy potwierdziałem, gnój brał kasę ale z miejsca się nie ruszył.
Awatar użytkownika
Razzak
Kot

Dołączenie: 02 Lis 2008, 13:04
Ostatnio był: 17 Mar 2010, 01:53
Frakcja: Wolność
Kozaki: 0

Postprzez Michu33 w 04 Lis 2008, 15:20

Sacharow mówił o tym ja ruszyłem ale nic się nie działo, wlazłem za mur rozwaliłem wszystko co tam łaziło i nic, żaden nie chciał się ruszyć z miejsca, stałem ze 20 min, wczytywałem sejwa ale to nic nie dało, wychodziłem z lokacji, wchodziłem do innej ale też żadnej reakcji, miałem podobnie w Dolinie Mroku jak w placówce Wolności kazał typek stać i się nie ruszać, po powiedzeniu tego też żadnej reakcji ale tu pomogło wyjście i wejście do lokacji, nie wiem co mam robić :/
Шэjdź do sтгэfy śmїeгcї! Hoггoг Czaгnobyla гozpoczął się w pїąтeк 13 кшїэтnїa 2007 гoкu!
Awatar użytkownika
Michu33
Stalker

Postprzez xtyro w 04 Lis 2008, 15:27

miałem dokładnie to samo. Nie poszedłem tam od razu jak Sacharow zlecił mi to, tylko poszedłem szukać artefaktów. Potem Lewus się nie chciał ruszyć. Nie pomogło, że sam poszedłem i rozwaliłem większość szwędających się zombi. Nie pomogło wychodzenie z Jantaru, robienie i wczytywanie save'ów. Musialem wgrać wcześniejszego save zanim Sacharów dał to zlecenie. Za drugim razem poszło gładko. Czasem się jakiś skrypt zatnie i koniec, nie chce się ruszyć. Często tak się dzieje przy faction wars. Trzeba często robić dodatkowe savy.
xtyro
Kot

Dołączenie: 04 Lis 2008, 14:00
Ostatnio był: 16 Mar 2011, 21:12
Ulubiona broń: --

Postprzez Michu33 w 05 Lis 2008, 00:14

Problem rozwiązałem w ten sposób że ściągnąłem seava na Jantar i po sprawie :D:D
Awatar użytkownika
Michu33
Stalker

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości