przez !stalker! w 08 Lis 2008, 17:40
Mam tak samo chociaż zupełnie nie rozumiem dlaczego dzieje się to teraz. Mam patch 04 i przeszedłem z nim wcześniej całą grę z zerem problemów , bugów itd. Zacząłem grać jeszcze raz z nastawieniem aby przyłączyć się do jakiejś frakcji. Dołączyłem do Wolności, następnie przeszedłem z doliny mroku do kordonu żeby opylić pancerz u handlarza w obozie stalkerów. Po opuszczeniu ich obozu wyszedłem na drogę i zrobiłem save. Od tej pory po każdorazowym wgraniu tego save ląduje po jakiejś minucie w windowsie. Kiedy wgrywam inne dwa wczesniejsze savy (w tym jeden zrobiony jeszcze w dolinie mroku) to sytuacja powtarza się. Gra oczywiście oryginalna.Nie pozostaje mi powiedzieć nic innego jak ... co za gówno!
Edit - 09.11.2008
Wgrałem jeszcze wcześniejszy save z wysypiska i już mnie nie wywala. Rzecz w tym że przyłączyłem się do stalkerów w kordonie i otrzymałem zadanie zdobycia bazy bandytów na wysypisku. Tyle tylko że jak zbliże się do bazy i zaczynam się strzelać z bandytami to dla odmiany wyrzuca mnie do windowsa a tam okienko z informacją o jakimś bugu. Stało się tak już z 5 razy....6 raz nie mam siły próbować. Do dupy ta gra.