SaS TrooP napisał(a):Z dużym realizmem to dowaliłeś! Ta gra po OFP2 jest moim największym wrogiem. Nie znajdziesz tam nic, ani innowacyjnego, ani fajnego, ani tym bardziej realistycznego.
Jak nic fajnego? A realizm walk, ten bitewny zgiełk jest całkiem realistyczny, żadna gra przed COD nie miała tego lepiej zrobionego.
Miała . Operation Flashpoint się nazywa. I i tak kupę innych gier tego typu było. Nie ma tam nic. Bitewny zgiełk jest wbrew pozorom słabiutki. Co do realizmu, to jeśli chcesz może na twoim postawić. Przyjdź do mnie z pistoletem. Strzelę ci 10 razy w klatkę piersiową. Potem kucniesz w roku i po paru sekundach powiesz mi czy czujesz się lepiej...
Ale najbardziej wpienia mnie kradzież pomysłów z innych gier. TO jest główny powód nienawiści.
Operation Flashpoint to co innego. Ta gra to po prostu symulator. A COD to zręcznościówka, nie? Ona z założenia ma być niezbyt wymagająca, ale za to przyjemna w grze.
I przy okazji plagiatowa? N00bska? Totalnie przefirmowana? BUAHAHAHAHAHA :lol:
Sorry, ale ona jest wśród moich trzech najgorszych wrogów (OFP2, CoD, Gearsy) i nic tego nie zmieni... A texty przy mnie że CoD czy Crysis (którego jednak lubię) są realistyczne grożą dłuższą hospitalizacją.
Za to administarcja mogłaby dodać w końcu jakieś dobre emoty jak grina czy lola...
SaS, gra ci się nie podoba to "stfu & gtfo", zamiast śmiecić temat swoimi 'mądrościami'.
Uwielbiam CoD 1. Wciąż gram w sieci, z kumplami z klasy mamy klan i gramy kilka razy w tygodniu na patchu 1.5 Super sprawa, gra ma świetny klimat, a moi kumple z klasy to rewelacyjni ludzie, do tego teamspeak i pizgamy.
Z innej beczki niedawno wypuscili demo Call of Duty: World at War a konkretniej jego bete. (http://www.1up.com/do/newsStory?cId=3170967) Do zainstalowania jest wymagany kucz cd (to hell with activision:P). Moje pytanie brzmi -jak wam sie gralo i czy jestescie w stanie udostepnic keya innym? Pytanie kieruje tym co nie zaspali z reka w nocniku odnosnie rejestracji jak ja
Co z tego ze jest aktualna skoro nie przesylaja mi keya na maila? Probowalem juz stawiac adres mailowy na innej poczcie i zerkam co chwile... NIE MA! Nic nie przysalaja. Minely juz chyba dwie doby od zarejestrowania. Chała activision chała.
Eeee... do d*** ta beta nie polecam. Naczekalem sie 3 dni na cd-keya do czegos tak badziewnego. Co chwila disconnecty (a siec mam bardzo dobra), bugi graficzne i wywala mnie nawet z profilu o.O. WTF? Niedopracowane strasznie ale czego rzadac od bety . Pozostaje czekac na pelna wersje lub bardziej dopracowane demko. Ja tym czasem pogram sobie w Brothers in Arms Hells Highway ktore niedawno mi przylecialo od wujaszka z Ameryki jako przedwczesny prezent swiateczny hehehe.