Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu. Lokalizacja logów: Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-STCS\logs Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-STCS\logs Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Clear Sky\_appdata_\logs
Kiedy będąc w czerwonym lesie wszedłem w okolice anomalii-teleportu moja postać zaczeła samoistnie krwawić. Co tylko zatamowałem krwawienie bandarzami to ona chwile później zaczynała znowu krwawić i to coraz mocniej. Pogadałem do leśnika, wybiłem powinność, przeszedłem do magazynów wojskowych ale nic to nie dało. Nawet egzoszkielet z funkcją regeneracji życia nic nie pomagał. Co mam teraz zrobić?
Nie masz przypadkiem jakichś artefaktów podczepionych do pasa zwiększających krwawienie ?. W ogóle jakieś masz ?. Jeżeli nie, prawdopodobnie BUG gry. Możesz iść od wcześniejszego sejwa a jak nie - przeinstalować grę i zrobić to samo.
Tez cos takiego mialem, to jest bug z egzoszkieletem, musiales ulepszyc tez ochrone przed krwawieniem, jesli raz zakrwawisz to bedziesz krwawic mocniej.
"Przybyli, zobaczyli, dostali wpie*dol" tekst Bandyty S:CS