Hej!
To moj pierwszy post tutaj, wiec witam sie grzecznie.
Szkoda, ze niestety musze zaczac od zalozenia tematu z problemem: w Stalker: Clear Sky nie dziala mi mysz.
Wiem, ze taki temat juz byl, ale zamkneliscie go predko. Ja nie mam 13 lat, wiec zywie nadzieje, ze ten temat nie podzieli losu poprzednika.
Ad rem: kupilem oryginal w dniu premiery (zeby nie bylo; wiem, ze polujecie to na czarownice
). Po uruchomieniu gry kursor sie nie porusza. Zainstalowalem polska late (gdy juz wyszla) -- toz samo.
Probowalem usuwania i reinstalacji sterownikow, podlaczania myszy pod gniazda USB i PS/2, usuwania programow, ktore w jakis sposob moga ingerowac w interakcje myszy z systemem (mam taki do gestow, ale to tez nie to).
W akcie desperacji zaczalem tez kombinowac z oprogramowaniem karty graficznej (RivaTuner), ale to *tez* nie to!
Uzywam Windows 2000 Professional PL SP4+rollup, do tego najnowsza wersja DirectX 9.
Bede naprawde dxwieczny za wszystkie sugestie, bo jak dotad pozostaje mi meczyc czesc pierwsza Stalkera.
PS. Moze miec to jakis zwiazek z zabezpieczeniami gry? Pierwsza czesc (tez oryginal) musialem zlamac, bo nie uruchamiala sie. Porady z gram.pl sa nieskuteczne (na moim sprzecie nigdy nie byl zainstalowany soft do emulowania napedow, co sugeruja w rozwiazaniu).