Problem po wyjściu w Prypeci w stronę elektrowni

Było ciemno, wysoki sądzie, twierdziła, że skończyła 18 lat. Naznaczony obudził się z krzykiem.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Problem po wyjściu w Prypeci w stronę elektrowni

Postprzez plunio7 w 06 Paź 2008, 21:54

Witam (jako, że to pierwszy post, choć nie wizyta), mam problem. Doszedłem do wyjścia z Prypeci, wychodzę, jest filmik ze stadionem, idę dalej i widzę jakichś ludzi. Sądzę, że to frakcja Monolitu, więc wszystko idzie w miarę sprawnie... a tu nagle trzaski zza pleców, patrze a tam najprawdopodobniej wojskowi idą. Sami wojskowi to jak wojskowi, ale jeszcze ostrzał ze śmigłowców, to ciężko przeżyć. I pytanie, czy ja mam robić pajacyki i ich wszystkich wystrzelać, czy coś źle robię. Z góry dziękuję i przepraszam, jeśli złe miejsce.
Awatar użytkownika
plunio7
Stalker

Dołączenie: 06 Paź 2008, 21:49
Ostatnio był: 15 Sie 2024, 05:15
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: --
Kozaki: 21

Reklamy Google

Re: Problem po wyjściu w Prypeci w stronę elektrowni

Postprzez nagyatsu w 06 Paź 2008, 23:10

Ja się tam nie przejmowałem i przysprintowałem ;) Później to już poszło...
Image
Awatar użytkownika
nagyatsu
Łowca

Dołączenie: 21 Cze 2007, 21:25
Ostatnio był: 24 Sie 2015, 18:02
Miejscowość: krk city
Frakcja: Czyste Niebo
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 2

Postprzez caleb59 w 07 Paź 2008, 06:01

Najlepsza taktyka na te czesc gry jest poprostu dobry karabin snajperski np. WSS Vintorez...
Jak tylko wejdziesz na te mapke i przejdziesz ten dlugi "most" poczatkowy postuj i poczekaj sobie kolo wrakow samochodow z trupami stalkerow na poczatku...
Monoliciarze powinni na Ciebie nacierac stopniowo z przodu wiec eliminujesz ich po kolei z dystansu chowajac sie za wraki samochodow jesli bedzie akurat przelatywal smiglowiec - w miedzy czasie obracaj sie do tylu a wkoncu zauwazysz patrol wojskowych idacych tym samym "mostem" z tylu w Twoja strone - eliminujesz z dystansu i czekasz wykanczajac resztki monoliciarzy nacierajacych z przodu...
Jak bedzie juz spokoj przesuwasz sie powoli do przodu uwaznie sprawdzajac teren przez lunetke swojej broni pozniej trzymasz sie sciany i przesuwasz sie nia wzdluz elektrowni pomiedzy rurami i ewentualnie likwidujesz pozostalosci po monolicie i wojskowych - mozesz tez bawic sie w Rambo i probowac zestrzelic smiglowce za pomoca rpg (bazooki) ale nie polecam...
                        Image
| Ryzen 7 5800X3D | 32GB DDR4 RAM | RTX 4070 SUPER 12GB GDDR6X RAM | Windows 11 Pro x64 |
Awatar użytkownika
caleb59
Administrator

Dołączenie: 23 Sie 2008, 18:59
Ostatnio był: 12 Lis 2024, 20:23
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 672

Postprzez plunio7 w 07 Paź 2008, 14:30

caleb59, dzięki spróbuje. Wychodzi na to, że będę musiał trochę zrzucić, bo mam ponad 50kg...
Awatar użytkownika
plunio7
Stalker

Dołączenie: 06 Paź 2008, 21:49
Ostatnio był: 15 Sie 2024, 05:15
Ulubiona broń: --
Kozaki: 21

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 34 gości