przez Madrian w 25 Wrz 2008, 21:33
Znalazłem ostatnio ciekawą opcje. Gram na wersji pudełkowej bez patcha (1.504 tak mnie wkurzył, że go wywaliłem po dwóch próbach gry. Po powrocie z Doliny gra się wykrzaczała i koniec zabawy).
Dołączyłem do Powinności i kupiłem kombinezon robola - SEVA.
Poszedłem odbić wysypisko. Miałem już Bandytów za wrogów i postanowiłem ich wybić. Myślałem, że jak zdobędę ich stację to zrealizuje cel strategiczny - zdobyć przyczółek na wysypisku.
Oczywiście baza się "zamkła" przy próbie ataku.
Nie zraziłem się tym. Wybiłem ochronę na zewnątrz. Zastrzeliłem gości w oknach i na galeriach. Nagle, broń mi zniknęła (teren bazy) i stacja bandytów się otworzyła.
Czemu nie... Można spróbować wybić gości w środku.
Wlazłem. Poleciałem do technika - a ten sobie siedzi spokojnie i można z nim pogadać!!! Choć gość jest czerwony.
NIESTETY - trzeba być szybkim. Gość z tobą rozmawia - działa update SEVA, ale... gość jednocześnie do ciebie wali z kałacha. Czyli albo kupa apteczek i szybki update, albo zgon.
W każdym razie - ISTNIEJE SZANSA na poprawienie SEVA przy wrogich bandytach!!! Choć nie ma gwarancji, że się uda. A może komuś uda się załatwić technika "na pół gwizdka" i będzie leżał jęcząc? Szansa jest.
Czy ktoś wie, ile kosztuje update SEVA w zakresie pełnej ochrony środowiskowej + pojemniki na artefakty? + ewentualnie większy udźwig?