Regulamin forum
Dział "Modyfikacje Gotowe" służy do dyskusji o modyfikacjach, które już są stworzone lub do zadawania pytań na ich temat. Znajdziemy tutaj również linki do ściągnięcia modyfikacji (które powinny, a raczej muszą być w pierwszym poście tematu danej modyfikacji).
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu - koniecznie w tagu [CODE].
Przy cytowaniu plików *.LTX stosować tag [SYNTAX="ini"], przy cytowaniu plików *.script [SYNTAX="lua"] a przy cytowaniu plików *.xml - [SYNTAX="xml"].
Lokalizacja logów: Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs\xray_nazwaużytkownika.log Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs\xray_nazwaużytkownika.log Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs
Pytania na temat modyfikacji zadajemy w wątku dla niej stworzonym lub tworzymy nowy, jeśli takowego nie ma.
Gdy chcemy założyć nowy wątek, obowiązkowe jest przeczytanie tego tematu.
Mam problem ze spolszczeniem w wersji 2.1.1 tego moda. Im dłużej gram tym częściej widzę tego typu rzeczy: Czy da się temu jakoś zaradzić? Chciałbym pograć w polską wersję - czy nie można z podstawowej wersji gry wyciągnąć spolszczenia i włożyć go do moda? Nie grałem wcześniej w zwykłego Stalkera - przechodzę go teraz z modem i chciałbym poznawać fabułę. Jeśli naprawdę się nie da to w jaki sposób przywrócić tekst angielski niektórych przedmiotów?
Parenasie postow wczesniej (dokladnie strona 92) sa uploadowane pliki eng ktore umozliwiaja odczytanie tego typu nieprzetlumaczonych rzeczy (thx @paintball_0) jak dyski USB, dokumenty, nazwy niektorych przedmiotow... To poprostu niedopatrzenie tworcow spolszczenia - mysle ze zwykle przeoczenie...
| Ryzen 7 5800X3D | 32GB DDR4 RAM | RTX 4070 SUPER 12GB GDDR6X RAM | Windows 11 Pro x64 |
@-88-: Nie mozesz slepo polegac na Smart Mod Menager gdyz ten program niekiedy zle dodaje mody do gry (takie sa opinie) - sam nie uzywalem ani razu - jestem zwolennikiem recznego dodawania modow - to nie takie trudne... Wszystkie mody powinienes bez problemu znalezc na forum w dziale Modyfikacje gotowe/Cien Czarnobyla a w razie ich braku zapraszam tu: http://stalker.filefront.com/files/Stal ... layer;3788
| Ryzen 7 5800X3D | 32GB DDR4 RAM | RTX 4070 SUPER 12GB GDDR6X RAM | Windows 11 Pro x64 |
Kto mi wyjasni skad sie biora te graficzne schizy w OL? Najpierw AK-74:
Pozniej Groza:
Macie tak samo - o AK74 juz pisalem pare postow wczesniej no ale zeby te same cyrki z Groza sie dzialy?Celuje to mi sie granat pokazuje na ekranie - jak strzelam to mi granaty zamiast lusek po boku broni wyskakuja - co to do k**** jest?
Patch 1.0004 a OL w wersji 2.1.1...Juz mnie szlag trafia dwie bronie skoszone i nie pomaga podmiana tekstur na inne!Ciagle te same upierdliwe bugi a teraz doszla do tego jeszcze i Groza - to jakas komedia!Sprawdzcie czy tez tak u siebie macie prosze!