Dolina Morku- problem z Powinnością.

Kim jesteśmy? Dokąd idziemy? Jaki w tym cel? Zadawał sobie w duchu te pytania. Tak, był pijany.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-STCS\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-STCS\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Clear Sky\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Dolina Morku- problem z Powinnością.

Postprzez kpt. chomik w 21 Wrz 2008, 15:52

Witam,

Mam problem. Mianowicie po wejściu do Doliny Mroku i dojściu do grupki Powinności (tam gdzie musimy porozmawiac z jakimś przywódcą) słyszę jak zaczynają do mnie mówić coś o kwarantannie i o tym, że mam schować broń i po chwili zaczynają do mnie strzelać. Wczytałem save'a i podszedłem do nich bez broni i to samo. Gdy dochodziłem do innych grupek (np. przy samym wejściu do Doliny) to wszystko było ok. Dodam jeszcze, że jestem we frakcji Stalkerów.

Patcha nie mam zainstalowanego, jednak na liście poprawek nie znalazłem tego problemu, więc nawet się nie zabierałem za ściąganie. Na forum też nic interesującego nie znalazłem.

BTW, czy tylko ja odniosłem wrażenie, że ta gra wymaga jeszcze solidnego dopracowania i jest jednym wielkim bugem? Niby klimat jest i wszystko, ale jak tu się można dobrze bawić, skoro regularnie co 15 minut wywala mnie z gry. A i tak przez te 15 minut grania ciągle są tylko jakieś bugi i niedoróbki. Uważam, że Cień Czarnobyla, mimo tego, że ma gorszą grafikę i nie ma paru bajerów, jest o wiele lepszą grą. Zawiodłem się strasznie na Czystym Niebie, na początku wydawał mi się świetną grą (zresztą pisałem już trochę o tym na forum), a teraz to ... normalnie ręce opadają.

Pozdrawiam.
Image
Awatar użytkownika
kpt. chomik
Kot

Dołączenie: 15 Lip 2008, 22:12
Ostatnio był: 25 Wrz 2008, 20:29
Miejscowość: Ostrów Wielkopolski / ????'???
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: SPSA14
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: Dolina Morku- problem z Powinnością.

Postprzez gres2 w 21 Wrz 2008, 18:03

Kolego po pierwsze to jest wolność a po drugie to najpierw wysłuchaj co oni mają ci do powiedzenia.
Podejdz bez broni i jak zaczną do ciebie gadać to się nie ruszaj(jak dasz krok to zaczynają strzelać XD),jeden z nich podejdzie do ciebie i cię przeszuka, wtedy coś tam powie i możesz iść wykonywać zadanie w bazie wolności ;p
gres2
Kot

Dołączenie: 17 Wrz 2008, 06:39
Ostatnio był: 26 Lip 2015, 16:32
Frakcja: Najemnicy
Ulubiona broń: Sniper SGI

Re: Dolina Morku- problem z Powinnością.

Postprzez kpt. chomik w 21 Wrz 2008, 18:19

gres2 napisał(a):Kolego po pierwsze to jest wolność a po drugie to najpierw wysłuchaj co oni mają ci do powiedzenia.
Podejdz bez broni i jak zaczną do ciebie gadać to się nie ruszaj(jak dasz krok to zaczynają strzelać XD),jeden z nich podejdzie do ciebie i cię przeszuka, wtedy coś tam powie i możesz iść wykonywać zadanie w bazie wolności ;p

Dziękuje kolego za pomoc. Sądziłem, że to może być jakiś kolejny bug, albo po prostu coś ominąłem. Jak widać czasami najprostsze rozwiązania mogą się okazać tymi właściwymi.

Co do Wolność/Powinność to mam nadzieję, że za ten błąd nikt się na mnie nie obrazi. Po prostu ostatnio nie mam zbyt dużo czasu, aby grać i trochę mi się te nazwy pozapominały i pomieszały, w końcu nie każdy jest jakimś porgamerem i zna Zone na wylot :wink: .

Jeszcze raz dziękuje za pomoc. Temat można zamknąć.

Pozdrawiam!

Niech zatem tak się stanie! - F360
Image
Awatar użytkownika
kpt. chomik
Kot

Dołączenie: 15 Lip 2008, 22:12
Ostatnio był: 25 Wrz 2008, 20:29
Miejscowość: Ostrów Wielkopolski / ????'???
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: SPSA14

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 10 gości