Kanał

Kim jesteśmy? Dokąd idziemy? Jaki w tym cel? Zadawał sobie w duchu te pytania. Tak, był pijany.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-STCS\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-STCS\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Clear Sky\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Kanał

Postprzez Spawn w 20 Wrz 2008, 22:12

Siemka ludzie mam taki problemik... mianowicie chodzi mi o Kła... a raczej jego skrytke kolo bazy stalkerow w instytucie badawczym. Wiec tak cel misji nakazuje mi znalesc schowek stalkerow a sam marker pokazuje mi na kanal.. ktory jest w polowie zamkniety. I teraz moje pytanie. Czy to co mam znalesc jest w srodku?? czy mam poszukac po okolicy tego schowka? Czy znow jakis bug?
Spawn
Kot

Dołączenie: 14 Wrz 2008, 23:46
Ostatnio był: 05 Sty 2010, 21:46
Miejscowość: Koszalin
Frakcja: Wojskowi Stalkerzy
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: Kanał

Postprzez Valentino w 20 Wrz 2008, 22:35

Musisz pogadać z gośćmi z Powinności na terenie Agropomu - najpierw z posterunkiem, ten zaś da ci zadanie rozmowy z jednym z członków frakcji w ich bazie, kilkaset metrów dalej. Tam, "pomęczysz" się trochę, by dostać zadanie wejścia do podziemi inną drogą, przez 'jamę'.
Awatar użytkownika
Valentino
Opowiadacz

Dołączenie: 06 Lis 2007, 12:02
Ostatnio był: 08 Sty 2015, 23:18
Miejscowość: Z Ekranu Rejestracji
Frakcja: Naukowcy
Kozaki: 8

Postprzez Spawn w 20 Wrz 2008, 22:59

Aaahaaa to chyba zbugowalem se gre :D bo ja znalazlem wejscie kolo takiej wiezy weszlem na dol zaciukalem paru bandytow weszlem do takiego otworu(szyb wentylacyjny) z ktorego wylecial na ziemie wiatrak. tam byl PDA i pisalo na nim schowek stalkera. Cisnelem na to i nic sie nie stalo ;/
Spawn
Kot

Postprzez OverLord w 20 Wrz 2008, 23:06

No tak, bo wszedłeś tam od tylu :P Musisz dostać główne zadanie od dowódcy powinności. On da Ci misje zalania tych podziemi i miejsce w którym masz do nich wejść. Taka tam jama z 10-oma snorkami - banał. Jak przejdziesz pierwszą część to wtedy musiałbyś iść do tego schowka, ale że już byłeś to domyślam się ze ten cel automatycznie sam zostanie wykonany.
OverLord
Kot

Dołączenie: 15 Wrz 2008, 20:12
Ostatnio był: 10 Paź 2008, 14:44
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: Fast-shooting Akm 74/2

Postprzez Spawn w 20 Wrz 2008, 23:21

Yyy wlanie nie :D nie mam zadnego zadania zalania :D i PDA nie moge podniesc ;/ wiec poszlem za twoja rada pogadac z dowodca :) na posterunku oddalonym troche od bazy ... nie daleko takiego wielkiego mutanta w ktorego wkleilem chyba z 200 pociskow :D. Chcialem z nim pogadac... ale on nie chce gadac ze mna ;/. znaczy pytam sie go czy ma dla mnie jakies zadanie on mowi ze nie ;/.... Ogolnie zaczelo sie od tego ze poszlem inna droga nie przez kondor tylko przez bagna... bo wyskakiwal mi error jakis jak wkraczalem tam przez kondor... Cos mi sie wydaje ze gra sie posypala ;/
Spawn
Kot

Postprzez OverLord w 20 Wrz 2008, 23:32

E tam gra była rozsypana już od początku np. ja nie mogę teraz żadnego save'a wczytaj bo bug trap :P Ale nvm. jak mówiłem o dowódcy to miałem na myśli tego w bazie powinności, na najwyższym piętrze tego budynku gdzie w SoC była walizka do głównej misji, tam teraz jest dowódca powinności. A tego PDA się nie podnosi, naciskasz F przy nim i leci wiadomość od Kła do Stierloka wracasz do dowódcy powinności i dostajesz 10k RU :)
OverLord
Kot

Dołączenie: 15 Wrz 2008, 20:12
Ostatnio był: 10 Paź 2008, 14:44
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: Fast-shooting Akm 74/2

Postprzez Spawn w 20 Wrz 2008, 23:36

No wlasnie w tym problem ze drzwi do budynku gdzie jest dowodca sa zamkniete :D bo pierw powinienem pogadac z gosciem na posterunku :D by mnie dopuscili do tego ich lidera... A jak ciskam na PDA Kła wlasnie zadna wiadomosc nie leci ;/ czyli musze wykonac tego questa :D ale tak namocilem grze ze chyba ona nie podola :P no nic zobacze reinstal bym mogl wejsc przez kondor do tamtej lokacji :D
Spawn
Kot

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości