Save do elektrowni atomowej

Kim jesteśmy? Dokąd idziemy? Jaki w tym cel? Zadawał sobie w duchu te pytania. Tak, był pijany.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-STCS\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-STCS\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Clear Sky\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Save do elektrowni atomowej

Postprzez Kubcys w 12 Wrz 2008, 21:58

Witam wszystkich forumowiczów.
Mam jeden dość poważny problem z naszym nowym CS'em. Otóż zaszedłem już prawie pod sam koniec, do elektrowni jądrowej. Po wczytaniu tej mapy wurzuca mnie do windy po 10 sekundach. Miałem tak też z planszą "Szpital", ale tam nie wywalało na samym początku tylko jak wczytałem. Szpital udało mi się przejść bez wczytywanie i jestem w elektrowni. Niestety przez ten błą zakończenie gry jest niemożliwe. Dlatego proszę kogoś z Was o sava do początku planszy "Elektrowna jądrowa" (najlepiej autosave jak Liebiedew zaczyna gadać) albo do końcówki mapy "Szpital". Sav do wersji 1.5.03 lub 1.5.04. Proszę o szybką odpowiedź i z góry WIELKIE THX !!
Kubcys
Kot

Dołączenie: 12 Wrz 2008, 21:45
Ostatnio był: 22 Gru 2009, 17:34
Frakcja: Czyste Niebo
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: Save do elektrowni atomowej

Postprzez nexiapower w 20 Wrz 2008, 22:32

Dodałem do Ogólnego - pomocne save.
nexiapower
Kot

Dołączenie: 20 Wrz 2008, 22:19
Ostatnio był: 27 Wrz 2008, 22:33
Kozaki: 0

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 10 gości