Waluk napisał(a):U mnie w Viście nie ma żadnego paska, zna ktoś na to sposób?
PoulN napisał(a):Tak jako ciekawostkę powiem dla Tych Co Mnie Mięsem Obrzucili, Że Chwale Się Traktorem Radzieckim
Powiem, że w:
1152x864
Roszerzone pełne oświetlenie
All Max
Antialiasing, a raczej "Perspektiv Blur" wumuszony w user.ltx na poziomie 5
XP 32bit
I śmiga średnio 80fps - a jak do tej pory nigdy nie spało ponieżej 40`tu
Po południu wrzuce zaFRAPSowane screeny..., jak ktoś z Szanownych chce.
Medium napisał(a):Na koniec drobny problem natury moralnej: Czy mając oryginalną grę i "naprawiając" ją sposobem od piratów czy jestem już piratem czy nie?
PS. Sposób zgodzę się umieścić na forum pod warunkiem wyrażenia zgody przez administrację forum.
weasel napisał(a):W menu start (mam XP-eka tak na marginesie) po wciśnięciu "uruchom" wpisujesz dxdiag.Następnie wyskakuje okno z kilkoma zakładkami.Wciskasz na zakładkę dźwięk a następnie przesuwasz suwak na pierwszą kreskę i wyciskacz zakończ. Nie wiem jak u innych, ale u mnie coś tam na razie wyeliminowało crashe, chociaż będę musiał sprawdzić, może ten wpis w rejestrze już miałem zmieniony?
edit:Słuchajcie coś z tym musi być (mam nadzieję, że nie tylko u mnie). Jak tylko przesunąłem ten suwak na pełnie przyspieszenie (oraz na brak) to od razu po wczytaniu pokazywał się bugtrap.Po zmianie natomiast na poprzednie ustawienie wszystko działało poprawnie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości