co do tego 2 screena (tego z 1 postu w temacie) gdzie widac tego "prosiaka" z unoszacymi sie nogami to wg mnie one unosza sie dlatego ze stoi on srodkiem ciezkosci na tym chodniku a nie na trawie (mam nadzieje ze rozumiecie o co mi chodzi) tzn ze animacja/fizyka tez jest jeszcze w wczesnej fazie (ale cienie sa poprawne dlatego „widac” ze prosiak sie unosi lewa czescia ciala)
Swiniak wisi w swoim boksie, postacie nie dopasowuja sie dynamicznie do podloza; animacje dotycza tylko poruszania sie po plaskim terenie. Zapewne ten problem jest juz usuniety.
a mnie sie jakos tak wydaje ze na dx9 grafika traci na klimacie :? nie przepadam za tymi wszystkimi pierdolami, zeby cos tam sie pieknie swiecilo i takie tam
rufin napisał(a):a mnie sie jakos tak wydaje ze na dx9 grafika traci na klimacie :? nie przepadam za tymi wszystkimi pierdolami, zeby cos tam sie pieknie swiecilo i takie tam
Jedna sprawa, ze to nie do konca zwiazane z tematem. Druga sprawa... takie opinie slychac odkad pojawily sie sceny dx9, ze to juz nie to samo, ze nie ten klimat... a jednoczesnie wszyscy chca tylko screeny i trailery dx9! Paradoks?
Poza tym dx8 zawsze bedziesz mógl sobie wlaczyc, wiec...