Widze, że nie którzy się boją X16
. A więc postaram się to ładnie opisac, bo już przeszedłem grę. Aha i ostrzegam. Kto niechce wiedzieć co go czeka niech tego nie czyta! W zasadzie nie ma się czego bać w labkach. Ale jak już naprawde się boicie to włączcie w tle jakąś muze która Was uspokaja. Na mnie działają Kanikuły i Rzeki Przepłynołem
. STOP! Naprawde chcesz wiedzieć, co Cie czeka? W takim razie czytaj
.
Jak sie idzie przez ten kompleks budynków w Jantarze są tylko Snorki i Zombiaki. Po zejścu do podziemi na początku jest anomalia Spalacz. Idąc dalej napotykamy 2 zombiaki. Kiedy długo się tam będzie stać można usłyszeć jakieś ryki, ale proszę się tym nie przejmować
. Jak zejdziemy z drabiny zaatakuje nas jeden Snork. Przed nami wielka nieoświetlona hala. Są w niej chyba 3 snorki i najwyżej 6-7 zombiaków. Dalej korytarzami jest pare zombiaków i Snorków. Po wejściu do głownego pomieszcze z całą maszynerią są tylko Zombiaki. Po wyłączeniu urządzenia pojawiają się chyba nowe potworki, ale tylko Zombie i Snorki. Przy ciele Ducha jest oczywiście Kontroler. Dalej w kanałach tylko Zombiaki, Snorki i Nibyolbrzym.
W X18 są Poltery, 2 Snorki i Nibyolbrzym. A boss wyglą jak Polter tyle, że strzela językami ognia. A w X19 są 3 albo 4 Pijawki. W dalszej częścii gry w piwnicach Agropromu są 3 pijawki i paru żołnierzy i bandytów.