,...zainstalowalem patch i jestem mile zaskoczony. Jak narazie wszystko co mnie irytowalo, zostalo usuniete lub naprawione. Cieszy mnie tez mega lista poprawek, ktore zawiera patch
..nie mialem jeszcze ani jednego wywalenia, bledy czy czegos ''zlego'' w ciagu 5 godzin gry bez przerwy...
Moze to zalezy od pc.
Jak na razie to większość śmieje się z ludzi, którym gra się sypie, ale Ci którzy się śmieją to nie dochodzą jeszcze daleko. Zobaczymy czy przejdziesz całą grę.
dorian napisał(a):sprzętu. I tutaj co zauważyłem, to fakt że najbardziej jęczą jakim to CS jest niedopracowanym gównem ludzie po prostu z nie zbyt mocnym sprzętem, że tak powiem "nieoryginałami" gry oraz z radkami. A to, że nie da się grać, a to, że bugi, a to , że patch nic nie dał, a to , że słońce jakieś kwadratowe, albo cienie nie takie i takie tam, a prawda jest taka, że SoCH miał wymagania, a CS ma jeszcze większe...
Kalma napisał(a):(często KU..., a nie czasami) gra zawiesza się na amen i tylko słychać w kółko powtarzający się dzwięk. Mieliście może taki problem??
ani stamina hudu nie było ani połowy z wymienionych poprawek
A ja nadal nie mogę wyjść z bagien. Co mam zrobić? Mam tego patcha i polski oryginał.
dorian napisał(a):Też tak miałem jak nie wykonałem jednego z głównych zadań do końca. Nie ubiłem jednego kolesia bandyty co go nie widać wcale było, bo trochę dalej w krzakach siedział w południowym przejściu i coś tam wykrzykiwał i wszyscy łącznie z przewodnikiem stali i celowali w jeden punkt, i co najciekawsze wcale nie do tego bandyty, ale w przeciwną stronę.Polatałem trochę jeszcze po okolicy i w akcie desperacji i przebłysku yntelygencji stając się już nieco bezsilnym wpadłem na genialną myśl co by go załatwić to może się odblokują. I zadziałało. Przewodnik wrócił na swoje miejsce koło studni i mogłem se z nim pogadać, żeby mnie do Kordonu zaprowadził
Baron napisał(a):ja nie mam wykonanego zadania z częściami do usprawnień (u tego gościa co poprawia nam pancerz i broń). Nie wiem gdzie ich szukać, bo na mapie nie są zaznaczone. Gdzie one są?
Powróć do Pytania i odpowiedzi
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 19 gości