yarpen napisał(a):O i tego mi było trzeba, już się zasysa Wprawdzie komp wyciąga 50do60 fpsów przy ustawieniu wszystkiego na max wartości, ale chętnie zobaczę te fajerwerki dx10 - zwłaszcza deszcz. Byle by tylko zapisy gry śmigały, bo 3 raz rozpoczynać grę to mi się nie chce już - mam grę od tygodnia i ledwo z bagien wylazłem Nie dość, że nie mam za bardzo czasu łupać w cokolwiek to jeszcze kilka przypadków sprawiło że właśnie 3 raz musiałem zaczynać od początku. Dziś się odkuję
Edit: Zainstalowałem, gra odpaliła, cho dłużej niż przedtem startowała ale chyba ok. Tylko niech mnie ktoś oświeci bo sam sobie nie radzę. Czy w grze gdzieś muszę coś przestawi w opcjach czy dx10 odpala się już z automatu? I jeżeli sama łata wystarcza na start w dx10 to dlaczego mam ciągle nieaktywne dwie opcje graficzne - mokre powierzchnie i wolumetryczny dym? Wszystkie suwaki mam na max w prawo, rozszerzone pełne oświetlenie, jakoś max - no wszystko git oprócz tych 2 opcji.
Karta zgodna z dx10 (2x radek 4850 512mb). Macie jakieś pomysły?
Powróć do Pytania i odpowiedzi
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości