Save się sypie.

Było ciemno, wysoki sądzie, twierdziła, że skończyła 18 lat. Naznaczony obudził się z krzykiem.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Save się sypie.

Postprzez Darth ReX w 13 Wrz 2008, 21:40

Nie no, ja tego nie rozumiem...
Poskładałem od nowa mody dla SHoC i wszystko było w porządku...
Najpierw wrzuciłem Arsenal moda, potem mutanty wycięte z Basixa, potem spolszczenie do arsenala, na koniec chciałem dorzucić repair mod. I tu zaczynają się schody...
Polska wersja repair moda w ogóle nie działa mi z arsenalem - przy rozmowie z Sidorowiczem wyrzuca mnie do pulpitu.
Kombinowałem długo - w końcu zainstalowałem ruską wersję repair moda. I działa...ło. Otóż po przejściu na wysypisko przestały działać zapisy. Działa tylko autozapis przy wejściu na wysypisko. Po prostu szlag mnie trafia...
Pomoże ktoś?
|| Ryzen 5 3600 3,6GHz | 32GB DDR4 RAM | XFX Radeon RX 580 8GB | Windows 10 Pro x64 ||
Awatar użytkownika
Darth ReX
Redaktor

Dołączenie: 08 Lut 2008, 17:27
Ostatnio był: Wczoraj, 01:28
Kozaki: 224

Reklamy Google

Re: Save się sypie.

Postprzez de99ial w 14 Wrz 2008, 19:32

Świeży temat więc skorzystam przy okazji i zapytam tutaj (coby nowego tematu nie zakładać).

Gdzie w Cienu Czernobyla są pliki z sejwami? Bo szukam i szukam i znaleźć nie mogę :/
Nienawidzę politycznej poprawności.
I feminizmu.
www.wrota.com.pl - w nowej szacie!
Image
Awatar użytkownika
de99ial
Stalker

Dołączenie: 22 Sie 2008, 16:37
Ostatnio był: 27 Sty 2013, 21:59
Miejscowość: Lublin
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: RP-74
Kozaki: 0

Postprzez Darth ReX w 14 Wrz 2008, 19:39

C:\Documents and Settings\All Users\documents\stalker-shoc\savedgames
PS. Pomoże mi ktoś?
Mógłby ktoś przetestować arsenal moda w kooperacji z repair modem i powiedzieć, czy u niego występuje ten sam problem? I powiedzieć, co jest nie tak w skryptach repair moda, że się gryzie z arsenalem?
|| Ryzen 5 3600 3,6GHz | 32GB DDR4 RAM | XFX Radeon RX 580 8GB | Windows 10 Pro x64 ||
Awatar użytkownika
Darth ReX
Redaktor

Dołączenie: 08 Lut 2008, 17:27
Ostatnio był: Wczoraj, 01:28
Kozaki: 224

Postprzez de99ial w 14 Wrz 2008, 19:48

Dzięki za pomoc stary. Szkoda, że nie potrafię pomóc Tobie.
Nienawidzę politycznej poprawności.
I feminizmu.
www.wrota.com.pl - w nowej szacie!
Image
Awatar użytkownika
de99ial
Stalker

Dołączenie: 22 Sie 2008, 16:37
Ostatnio był: 27 Sty 2013, 21:59
Miejscowość: Lublin
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: RP-74

Postprzez ggizmo w 14 Wrz 2008, 20:00

Z tego co wiem...mody "niektóre" sypią gre.Nieważne czy to oryginał pirat pożyczone od kumpla od taty na urodziny zawsze trafi się trefny egzemplarz gry(czyli np mnie)w którym nie wszystko współdziała jak chcesz. Ja nie mam żadnych modów a i tak mnie szlag JASNY trafia. Niby po to są te patche żeby połatać grę,ale może gra akurat tego nie potrzebuje.Mody żeby pomagać tym co tej pomocy potrzebują.
Awatar użytkownika
ggizmo
Stalker

Dołączenie: 28 Sie 2008, 11:32
Ostatnio był: 18 Lip 2021, 20:01
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: Tunder S14

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości