[S.T.A.L.K.E.R. Priboi Story]

Regulamin forum
Dział "Modyfikacje Gotowe" służy do dyskusji o modyfikacjach, które już są stworzone lub do zadawania pytań na ich temat. Znajdziemy tutaj również linki do ściągnięcia modyfikacji (które powinny, a raczej muszą być w pierwszym poście tematu danej modyfikacji).

Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu - koniecznie w tagu [CODE].

Przy cytowaniu plików *.LTX stosować tag [SYNTAX="ini"], przy cytowaniu plików *.script [SYNTAX="lua"] a przy cytowaniu plików *.xml - [SYNTAX="xml"].

Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs\xray_nazwaużytkownika.log
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs\xray_nazwaużytkownika.log
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Pytania na temat modyfikacji zadajemy w wątku dla niej stworzonym lub tworzymy nowy, jeśli takowego nie ma.

Gdy chcemy założyć nowy wątek, obowiązkowe jest przeczytanie tego tematu.

Re: [S.T.A.L.K.E.R. Priboi Story]

Postprzez Zaitsev w 09 Wrz 2008, 07:13

Kod do 1 drzwi x18, ale UWAGA bez antidotum nie wchodź tam 36321.
A teraz ja Priboi 1.1. Wyskakuje mi BugTrap na początku jak tylko załączam grę new game i bug trap.
Awatar użytkownika
Zaitsev
Stalker

Dołączenie: 18 Lut 2008, 18:33
Ostatnio był: 29 Sie 2013, 17:12
Miejscowość: Limańsk
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: RP-74
Kozaki: 0

Reklamy Google

Postprzez ToK w 10 Wrz 2008, 10:32

ten kod u mnie nie działa... a nawet jakby działał, to ja chciałbym wiedzieć skąd on się wziął... z punktu widzenia PDA utknąłem i nie ma dla mnie żadnych zadań (oprócz tych opcjonalnych) widnieje tylko "find UHSF documents #2" no i w związku z tym, że nie ma do tego żadnych wskazówek oprócz tej, żeby szukać głęboko w Agropromie nie wiem co robić... czy w podziemiach Agropromu jest coś jeszcze do znalezienia oprócz papierów ze schowka Strieloka ?

i może moi ktoś wytłumaczyć czy to normalne, że zniknął mi handlarz z Powinności ? Nie ma go tam gdzie zwykle... Czy w tym modzie można pohandlować z naukowcami ? w Jantarze ich siedziba zamknięta na 4 spusty, a spotkany naukowiec nie chce ze mną gadać (mam do wyboru tylko odzywkę, że sorry, ale muszę spadać)

acha może to ma znaczenie - gram na wersji moda 1.1
ToK
Kot

Dołączenie: 04 Wrz 2008, 21:19
Ostatnio był: 18 Maj 2009, 22:17

Postprzez Zaitsev w 10 Wrz 2008, 15:03

no to ma BARDZO wielke znaczenie inne kody ;/ napisz mi na gg to ci wytlumacze wszystko!
i KIEDY wyjdzie wersja 2.0?!
Awatar użytkownika
Zaitsev
Stalker

Postprzez młodszy stalker w 10 Wrz 2008, 20:51

No właśnie kiedy wyjdzie priboi wersja 2.0 bo sądziłem że w cs będzie ta mapka dark scape a nie ma :( szkoda bardzo by pasowała do klimatu tej gry. Bo z tego co pamiętam to typki od priboia muwili o wydaniu priboia 2.0 jeszcze przed cs a jak do tej pory ani widu ani słychu. Jeszcze miała być wersja 3.0 ciekawe kiedy to wszystko wyjdzie?
Awatar użytkownika
młodszy stalker
Kot

Dołączenie: 31 Lip 2008, 15:06
Ostatnio był: 20 Sty 2009, 10:40
Miejscowość: Kordon

Postprzez Messiah w 10 Wrz 2008, 21:18

Najciekawsze to kiedy spolszczenie...miało być jeszcze przed CS (niby) XD A coś nie widać...darowali se chyba...szkoda :(
Awatar użytkownika
Messiah
Tropiciel

Dołączenie: 20 Sie 2008, 20:44
Ostatnio był: 22 Lip 2013, 23:47
Miejscowość: Łódź
Ulubiona broń: FT 200M
Kozaki: 3

Postprzez wrobello89 w 11 Wrz 2008, 19:52

Niczego sobie nie darowaliśmy..Rasalom w piątek zamontuje nową płytę główną bo stara mu padła co z resztą ta awaria właśnie sprawiła takie opóźnienie.Spolszczenie jest w 99,9 % gotowe i jak wszystko da się pomyślnie zgrać wyjdzie w poniedziałek
Awatar użytkownika
wrobello89
Stalker

Dołączenie: 27 Lis 2007, 22:17
Ostatnio był: 02 Lut 2020, 19:05
Miejscowość: Trójmiasto
Ulubiona broń: IL 86

Postprzez Zaitsev w 11 Wrz 2008, 20:12

This is the 1.1 version of the long awaited Priboi Story. Actually we would
call it the 1.0, what we always wanted to release, but because of time, we
could not finish all the things we wanted. Now this version brings all the
cutout features from PS 1.0. However we are already working on 1.2, and that
will bring more fun, and almost each level will contain new alife.
Awatar użytkownika
Zaitsev
Stalker

Postprzez ToK w 13 Wrz 2008, 21:25

Udało mi się znaleźć rozwiązanie mojego problemu - w Agropromie w jednym z budynków była walizka do zabrania... Tylko dlaczego do cholery nie było to w PDA jakoś zaznaczone - cały czas był mylący tekst, że trzeba szukać głęboko... Pograłem jeszcze trochę i szlag mnie trafił... Ten mod zabija to, że namiary na zadanie są zagadkowe - wmalowanie w PDA tekstu poszukaj czegoś w Prypeci mnie nie wystarcza... ileż można chodzić i czesać jakąś lokację... nie rozumiem dlaczego zrezygnowano z tego co jest w wersji podstawowej - wskazania strzałek na mapie... porażka... szkoda mi czasu...

Mod ma wielki potencjał, ale ta wada czyni go dla mnie praktycznie niegrywalnym... co innego eksploracja dla przyjemności, a co innego szukanie igły w stogu siana...

i jeszcze jedno - u mnie też (ktoś już o tym pisał) jest bug z zapisywaniem gry w Czerwonym Lesie - nie da się zapisać na drodze (znaczy nie da się później sejwa odtworzyć) ale da się to obejść idąc przez las...
ToK
Kot

Dołączenie: 04 Wrz 2008, 21:19
Ostatnio był: 18 Maj 2009, 22:17

Postprzez Rasalom w 15 Wrz 2008, 11:36

Jednak nie zamontowałem w piątek nowej płyty.
(jeszcze nie doszła do sklepu)
Ktoś mógłby rzec, że powinienem kupić gdzie indziej, choć słusznie to jednak nie mogę tego zrobić.
Głównym powodem, jest, że potrzebna mi taka... "przejściówka" czyli płyta na nowe komponenty, ale obsługująca też i stare.
czyli Wejście AGP 8x/PCI-E, RAM DDR/DDR2/3, Dysk EIDE/SATA i co najważniejsze z Socket AM2 pod Athlon64 (bo Intelami już się nie skalam)
Jedyną płytą jaką udało im się znaleźć była płyta ASROCK-a... Jedyną.
Dziś rano byłem w sklepie i nadal jeszcze nie doszła...
Opóźnienia w publikacji są moją winą, ale możecie mi wierzyć, że nie mogę nic przyśpieszyć.

No. To tyle.

Update dnia następnego:
No. Mam już płytę.
Jak tylko uporam się z reinstalką systemu wezmę się za ten ostatni plik i jak skończę to udostępnię całośc.
Wait for me dragon,
we'll meet in the sky
by fire
and magic I am sworn
Hell is calling! We cannot be denied
fly to the blackness of the storm
Image
Awatar użytkownika
Rasalom
Kot

Dołączenie: 29 Kwi 2008, 12:01
Ostatnio był: 06 Lut 2015, 10:06

Postprzez Messiah w 19 Wrz 2008, 20:15

Hail! A więc kiedy się może ukazać ? Bez jaj ile można system instalować xP
Awatar użytkownika
Messiah
Tropiciel

Dołączenie: 20 Sie 2008, 20:44
Ostatnio był: 22 Lip 2013, 23:47
Miejscowość: Łódź
Ulubiona broń: FT 200M
Kozaki: 3

Postprzez młodszy stalker w 20 Wrz 2008, 18:02

Czy dezowave wogóle wypuści patche do swojego priboia patch 2 i 3 w kturych majom nowe levele (dark scape tego levele nawet nie było w clear sky a szkoda)
Awatar użytkownika
młodszy stalker
Kot

Dołączenie: 31 Lip 2008, 15:06
Ostatnio był: 20 Sty 2009, 10:40
Miejscowość: Kordon

Postprzez Shaockgun w 20 Wrz 2008, 18:24

Siemka,

Przeglądałem sobie opis Priboy, potem wszedłem na YouTube i... łał! To musi być co najmniej dobre!
Jednakowoż mój kompek może nie podołać Priboyowi. Stąd zwracam się z pytankiem: czy wiecie może, czy mi zadziała?

Mój komp:

Procek: Pentium (R) 4 CPU 2.41Ghz
RAM: 512
Grafa: GeForce 6600 GT
"Stoi żołnierz na warcie i myśli uparcie:
Co lepsze - dupa, czy żarcie?
I dupa jest dobra,
I dobre jest żarcie,
Ale przeje*ane jest stać na warcie"
Awatar użytkownika
Shaockgun
Stalker

Dołączenie: 22 Sie 2008, 11:31
Ostatnio był: 01 Gru 2019, 18:19
Miejscowość: z Zadupia Galaktyki
Frakcja: Wojsko
Ulubiona broń: Akm 74/2
Kozaki: 11

PoprzedniaNastępna

Powróć do Cień Czarnobyla

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość