kopacze na wysypisku

Kim jesteśmy? Dokąd idziemy? Jaki w tym cel? Zadawał sobie w duchu te pytania. Tak, był pijany.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-STCS\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-STCS\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Clear Sky\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

kopacze na wysypisku

Postprzez urbanito w 08 Wrz 2008, 13:57

mam problem tylko prosze nie rąbać mnie z góry ... spanikowałem i dlatego zadaje pytanie: przystąpiłem do chłopców Ojca Waleriana i wychodzę z kordonu na wysypisko, jest rozwalka zabijam bandytow i ide szukac kopaczy ktorzy maja informacje o Kle. i teraz ... wszyscy kopacze nie żyją moze zabici przez bandytow ? czy to bug czy tez mam szukać po schowkach kopaczy czyli czy będzie jakas informacja w schowkach? Cos mi mowi ze nie powinni byc zabici bo na mapie caly czas jest ich polozenie ze mamz nimi gadać. mial ktos taki problem ???
urbanito
Kot

Dołączenie: 08 Wrz 2008, 12:19
Ostatnio był: 12 Lis 2008, 14:18
Miejscowość: poznań
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: FT 200M
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: kopacze na wysypisku

Postprzez adin w 08 Wrz 2008, 14:01

Wystarczy tylko przeszukać ich ciała. Po tym otrzymasz odrazu nowy quest.
Image
Awatar użytkownika
adin
Ekspert

Dołączenie: 14 Sty 2007, 01:58
Ostatnio był: 08 Mar 2024, 22:43
Frakcja: Wojskowi Stalkerzy
Kozaki: 28

Postprzez elpio w 08 Wrz 2008, 14:01

przeszukaj ciała kopaczy :) to wystarczy
Image
elpio
Kot

Dołączenie: 06 Wrz 2008, 11:00
Ostatnio był: 31 Sie 2024, 11:27
Ulubiona broń: Vintar BC

Postprzez D4Rk w 08 Wrz 2008, 19:18

Tak jak inni napisali w jednym z kopaczy jest PDA weź to PDA i ruszaj na następnego quest'a .
D4Rk
Stalker

Dołączenie: 10 Lut 2008, 17:20
Ostatnio był: 18 Wrz 2011, 19:29
Miejscowość: Gorzów Wielkopolski
Frakcja: Czyste Niebo
Ulubiona broń: Gauss Gun

Postprzez urbanito w 10 Wrz 2008, 15:14

dzięki :)

ale i tak zaczalem od nowa... za szybko sie zapuscilem w glab zony w kiepskim pancerzu :)
urbanito
Kot

Dołączenie: 08 Wrz 2008, 12:19
Ostatnio był: 12 Lis 2008, 14:18
Miejscowość: poznań
Ulubiona broń: FT 200M

Postprzez El Diablo w 30 Cze 2010, 20:27

A ja pozwolę sobie odgrzać temat, bo mam problem z tym że dostaje zlecenie na PDA od kopaczy, docieram do nich, wszyscy sztywni i żaden nie ma tego PDA, obok nich leży skrzyneczka narzędziowa też pusta, przeszukałem każdego dokładnie i nic, żadnego nowego zadania, PDA też brak :| Gra oryginał+ cs mod pack v1 + speed time mod, o dziwo wcześniej też korzystałem z tych modów i nie było tego problemu :| Żeby było śmieszniej, kiedy schodzę do piwnicy przy pchlim targu jest kliknięcie potem mina wybucha, a za chwile po ocknięciu zostaję skrojony przez bandytów, ale nie tym razem :o Klik, wybuch, ale poza tym nic... znajduje w tej piwni to co zwykle, ale żadnych bandytów nie ma, wychodzę sobie spokojnie zachowując wszystkie swoje graty... nie kumam :|
Image
Awatar użytkownika
El Diablo
Tropiciel

Dołączenie: 09 Gru 2008, 22:17
Ostatnio był: 05 Paź 2021, 14:47
Kozaki: 53

Postprzez specPL w 30 Cze 2010, 21:02

El Diablo napisał(a):A ja pozwolę sobie odgrzać temat, bo mam problem z tym że dostaje zlecenie na PDA od kopaczy, docieram do nich, wszyscy sztywni i żaden nie ma tego PDA, obok nich leży skrzyneczka narzędziowa też pusta, przeszukałem każdego dokładnie i nic, żadnego nowego zadania, PDA też brak :| Gra oryginał+ cs mod pack v1 + speed time mod, o dziwo wcześniej też korzystałem z tych modów i nie było tego problemu :| Żeby było śmieszniej, kiedy schodzę do piwnicy przy pchlim targu jest kliknięcie potem mina wybucha, a za chwile po ocknięciu zostaję skrojony przez bandytów, ale nie tym razem :o Klik, wybuch, ale poza tym nic... znajduje w tej piwni to co zwykle, ale żadnych bandytów nie ma, wychodzę sobie spokojnie zachowując wszystkie swoje graty... nie kumam :|

to pewnie błędy powodowane przez speed time mod, albo jakąś inną modyfikacje.
specPL
Stalker

Dołączenie: 06 Cze 2010, 20:14
Ostatnio był: 26 Sie 2011, 22:16
Ulubiona broń: VLA Special Assault Rifle
Kozaki: 7

Postprzez El Diablo w 30 Cze 2010, 22:13

Może masz rację specPL, ale jak już wspominałem wcześniej grałem na tych modach i nie było żadnego problemu, wiec nie wiem co się tym razem posypało :| Trudno albo jakiś wcześniejszy save albo może się to jeszcze jakoś naprostować :wink:
Image
Awatar użytkownika
El Diablo
Tropiciel

Dołączenie: 09 Gru 2008, 22:17
Ostatnio był: 05 Paź 2021, 14:47
Kozaki: 53

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 23 gości