Problem z odintslowaniem gry ?!

Było ciemno, wysoki sądzie, twierdziła, że skończyła 18 lat. Naznaczony obudził się z krzykiem.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Problem z odintslowaniem gry ?!

Postprzez Kroczix w 09 Wrz 2008, 14:45

Chciałem odinstalować grę i nie dam rady :/ wyskakuje mi jakiś dziwny napis jak po arabsku możne ktoś wie jak mi pomóc?? zrobiłem zdjęcie jak to wygląda.
Załączniki
Stalker can't uninstal.JPG
Kroczix
Kot

Dołączenie: 09 Wrz 2008, 14:36
Ostatnio był: 10 Wrz 2008, 01:06
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: Problem z odintslowaniem gry ?!

Postprzez Crisu w 09 Wrz 2008, 14:47

1. Gra oryginalna?
2. W jaki sposób ją instalowałeś?
3. Jaka wersja językowa?
"Дай мне мой респект, не больше не меньше."
Awatar użytkownika
Crisu
Legenda

Dołączenie: 05 Paź 2007, 20:16
Ostatnio był: 26 Sty 2017, 10:51
Kozaki: 47

Postprzez Medium w 09 Wrz 2008, 15:04

Prawdopodobnie to wersja rosyjska. Mamy inną tablicę kodów i zgłasza się takimi literami.

Rosjanie już dawno odkryli, że odinstalowanie gry jest trudne, a czasami niemożliwe. Często piraci w Rosji chcąc odinstalować grę (żeby zainstalować np. oryginał) powodowali, że znikała ona z dysku, a cała przestrzeń, na której była gra - znikała. Pomagało dopiero formatowanie dysku.
Komunikatu Ci nie odszyfruję (chyba, że dasz normalnie po rosyjsku), ale przy pierwszej instalacji miałem coś podobnego (gram w wersję rosyjską) chodzi chyba o konflikt systemu 64 bitowego lub jego emulację.

Pozdrawiam

Medium
Medium
Stalker

Dołączenie: 01 Wrz 2008, 08:29
Ostatnio był: 30 Gru 2009, 23:59
Miejscowość: Ełk
Kozaki: 1

Postprzez caleb59 w 09 Wrz 2008, 15:11

Znam to okno - u kumpla bylo to samo - jest to wynik nakladania pewnej paczki made by @jezykwaw skladajacej sie z plikow ruskich odpowiedzialnych za podmiane zabezpieczenia DVD ktora pozwala uruchomic gre bez plyty w napedzie (czyli pirat)...
BTW i tak facet nie pograsz na tym bo co 3 dni Ci wywali blokade - typ co robil tego "cracka" podmienil pliki zabezpieczenia protect.dll z wersji ruskiej zabezpieczonej StarForce wiec powodzenia...
Poprostu koles (@Kroczix) skopiowal razem z reszta plikow takze uninstal rosyjski i dlatego mu sie sypie...
Jedyna rada to recznie wywalic gre + usunac wpisy w rejestrze odwolujace sie do Czystego Nieba...
Na przyszlosc nie pisz postow na ten temat - tu ludzie nie sa glupi i potrafia odroznic wersje piracka od oryginalu!
Pamietaj @Kroczix - wyzej ch*** nie podskoczysz!
                        Image
| Ryzen 7 5800X3D | 32GB DDR4 RAM | RTX 4070 SUPER 12GB GDDR6X RAM | Windows 11 Pro x64 |
Awatar użytkownika
caleb59
Administrator

Dołączenie: 23 Sie 2008, 18:59
Ostatnio był: 12 Lis 2024, 20:23
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 672

Postprzez Kroczix w 09 Wrz 2008, 19:24

Jasne dzięki można zamknąć temat
Kroczix
Kot

Dołączenie: 09 Wrz 2008, 14:36
Ostatnio był: 10 Wrz 2008, 01:06
Kozaki: 0

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości