Frakcja Wolność - jak wstąpić

Kim jesteśmy? Dokąd idziemy? Jaki w tym cel? Zadawał sobie w duchu te pytania. Tak, był pijany.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-STCS\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-STCS\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Clear Sky\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Frakcja Wolność - jak wstąpić

Postprzez kasa w 08 Wrz 2008, 09:08

Witam,

mam problem, chciałem wstąpić do Wolności porobiłem z nimi zadania, wysadziliśmy tunel ale jak rozmawiam z dowódcą pierwsze mowi ze nie ma czasu zeby ze mna pogadać na ten temat. Pożniej na to że dużo juz dla nich zrobiłem odpowiada, że ok mogę wstapić i że przesyła mi dane na PDA i po krótkiej wymianie zdań kończy rozmowę.

Ale jak sprawdzę do jakiej frakcji należę to niestety dalej jestem niezależny :(((((

Jak do nich wstąpić ?
kasa
Kot

Dołączenie: 08 Wrz 2008, 08:05
Ostatnio był: 12 Wrz 2008, 09:38
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: Frakcja Wolność - jak wstąpić

Postprzez D4Rk w 08 Wrz 2008, 19:21

Miałem to samo albo od nowa go o to zapytaj na save wcześniejszym albo czekaj na patcha który powinienen to naprawić.
:

Hihah.... Ale będzie Fajniee!
D4Rk
Stalker

Dołączenie: 10 Lut 2008, 17:20
Ostatnio był: 18 Wrz 2011, 19:29
Miejscowość: Gorzów Wielkopolski
Frakcja: Czyste Niebo
Ulubiona broń: Gauss Gun

Postprzez Elektryk w 08 Wrz 2008, 19:51

Przeładuj grę. Następnie zagadaj kilka razy z dowódcą aż da ci nagrodę. Jak ci już da to będziesz miał opcję aby dołączyć ale dowódca się nie zgodzi. Musisz najpierw wykonać misję u Powinności bo jakbyś przyłączył się do Wolności to byś nie mógł zaliczyć fabuły bo jedno z zadań fabularnych dostarcza dowódca Powinności.
Image
Awatar użytkownika
Elektryk
Tropiciel

Dołączenie: 21 Lut 2008, 14:50
Ostatnio był: 06 Lis 2014, 18:05
Miejscowość: Ravenholm
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: Akm 74/2U
Kozaki: 2

Postprzez Sereczek007 w 11 Wrz 2008, 13:51

mam to samo pytam go czy mogę dokłączyć do wolności wszytko idzie ok mówi że od teraz jestem ich członkiem a nie jestem ale do powiności, stalkerów, czystego nieba mogę bez problemów dołączyć.
Sereczek007
Kot

Dołączenie: 25 Sie 2008, 01:35
Ostatnio był: 19 Wrz 2008, 07:20

Postprzez boracki08 w 11 Wrz 2008, 14:25

Sereczek007 napisał(a):mam to samo pytam go czy mogę dokłączyć do wolności wszytko idzie ok mówi że od teraz jestem ich członkiem a nie jestem ale do powiności, stalkerów, czystego nieba mogę bez problemów dołączyć.

Jak juz powiedziano powyżej fabuła po możliwości wykonania zadań dla Wolności przewiduje zlecenia od powinności i stąd ta blokada. Zrób misje z fabuły od Powinnosci i później wróć do Wolności - przyjmą cię bez problemu.
Ta sama gadka i zmiana statusu
boracki08
Kot

Dołączenie: 09 Wrz 2008, 15:49
Ostatnio był: 30 Paź 2008, 16:18
Ulubiona broń: Sniper Obokan

Postprzez Pathlogan w 12 Wrz 2008, 19:05

Ale mu chodzi o to,że po wykonaniu misji dla powinności,dalej nie może wstąpić do Wolności.Dowódca Wolności gada ze jestem członkiem Wolnosci a w PDA nic ni ma.Trochę szkoda bo Aszot ma fajne gadki.
Awatar użytkownika
Pathlogan
Stalker

Dołączenie: 12 Wrz 2008, 16:40
Ostatnio był: 27 Gru 2011, 15:27
Frakcja: Najemnicy
Ulubiona broń: SGI 5k

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości