Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu. Lokalizacja logów: Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-STCS\logs Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-STCS\logs Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Clear Sky\_appdata_\logs
Na hd8450 też widać coś takiego nie zależnie od detali.Musimy czekać na patche bo u mnie cały czas dostaje bugtrapy w czerwonym lesie.Czuje się oszukany bo gra miała być super zoptymalizowana a soc jest chyba lepiej zoptymalizowany.Gra miała 9800gtx wyciągnąć pełna detale ale coś mi się zdaje ze to nie możliwe jak a moje karcie ledwo wysokie chodzą a różnica między kartami nie jest wielka
Reinstalka windowsa nie dość że rozwiązała problem z tą ciemno jasną granicą to jeszcze odblokowała możliwość rozszerzonego dynamicznego oświetlenia Ale AA jak nie było tak nie ma...
a mi z koleji gra jeszcze nigdy się nie przycieła, gram na max detalach i anty aliasingu i nieraz tylko drop na pulpit jest, jak ktoś niewierzy to przyjechać do mnie i sobie zobaczyc