Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu. Lokalizacja logów: Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs
Dzien dobry, moje pytanie jest może dziwne, ale zaryzykuję.
Gram w stalkera shadow of chernobyl już 6 godzin, i tu moje pytanie: ile czasu w przybliżeniu zajmuje przejście tej gry? Czy jest to rząd wielkości 40 godzin, 70, a może ponad 100?
Ciezko okreslic czas potrzebny na ukonczenie tej gry gdyz daje ona spore mozliwosci niemal nieograniczonej eksploracji (przejezyczenie - thx @.Cristo?) terenu a czas gry zalezy miedzy innymi od wykonywanych zadan pobocznych, watku glownego i umiejetnosci gracza. Wedlug mnie nie mozna okreslic kiedy ukonczy sie gre w godzinach.
Ostatnio edytowany przez caleb59 06 Wrz 2008, 19:22, edytowano w sumie 3 razy
| Ryzen 7 5800X3D | 32GB DDR4 RAM | RTX 4070 SUPER 12GB GDDR6X RAM | Windows 11 Pro x64 |
Jeśli nie będziesz się zagłębiał w misje poboczne,skoncentrujesz się na głównych misjach przy średnio poziomie trudności to myślę, że ok 40 godz moze ci to zająć choć to faktycznie zależy głównie od twoich umiejętności r stabilności gry
Pierwszy raz przechodząc grę przeszedłem ją w 3 dni (jakieś 22 godziny grałem). Czyli niezbyt dużo, ale wtedy leciałem na pałe, bez zakonczenia prawdziwego itp co daje co najmniej godzine grania dodatkową + poboczne, szwędanie się po okolicy. Jak będziesz spokojnie grał to i zajdzie Ci z 30-40 godzin.
robi wrażenie 17 minut od sida do monolitu to naprawdę niezły wynik. Wynika z tego, że do skończenia gry niezbędny jest tylko jeden quest - ten z psi hełmem. Resztę można olać.
Jakby były kody do STALKERA na nieśmiertelność i niekończącą się amunicje to też przeszedłbym poniżej 20min. Pare miesiecy temu z dwoma kolegami przeszliśmy całego NfS MW w niecałe 10godzin.
jak pierwszy raz grałem to było jakieś 14h ale doszedłem tylko do Czerwonego Lasu i tylko wykonując główny wątek (jeśli można go tak nazwać) drugi raz przeszedłem całą grę (z paroma misjami pobocznymi niewykonanymi) zajęło mi to jakieś 30h
Ja gram od początku września codziennie ok 7- 8h; wykonuję sub questy i misje poboczne. Przeszedłem wątek fabularny i wypowiedziałem życzenie przy Monolicie. Przejście do napisów końcowych zajęło mi jakieś 90h. Po napisach końcowych zacząłem od save'a w Prypeci (skrytka Doktora) i powróciłem do 100 Radów.
Gram dalej.
Ubolewam nad faktem, że twórcy nie pokusili się o zrobienie "never ending day"- po napisach końcowych bohater pojawia się w najczęściej odwiedzanej lokacji i gra dalej, jak w GTA.