-CRISTO- napisał(a):Aha, jeszcze coś. Zapraszam do aktualizacji profilu.
Teraz do wyboru jest frakcja oraz ulubiona broń z gry.
adin napisał(a):Wiem że to dopiero beta i jeszcze sporo zmian zastosujecie ale brakuje mi podglądu innych wiadomości w temacie podczas pisania nowej.
dorian napisał(a):nowy wygląd forum (ciekawe jaka będzie str. główna) jest całkowicie prze kolorowany ,prawdziwa choinka różnokolorowa, że aż daje po oczach i mało czytelny (niebieskie napisy na niebieskim tle..., może właśnie zmiana koloru tła by pomogła?) do tego wytłuszczone tematy z różnokolorowymi podpisami, no nie wiadomo na czym wzrok najpierw skupić.
klawisz napisał(a):adin napisał(a):Wiem że to dopiero beta i jeszcze sporo zmian zastosujecie ale brakuje mi podglądu innych wiadomości w temacie podczas pisania nowej.
Nie wiem jak Ty ale ja mam Przegląd tematu podczas pisania posta. Jeśli rzeczywiście nie masz to prześlij mi screena na PW i się tym zajmę.
klawisz napisał(a):chociażby panel autora postu po prawej stronie jest czymś nowym i dlatego jesteście nieprzyzwyczajeni i mówicie, że to złe.
klawisz napisał(a):Zupełnie nie zrozumiałem Terminusa, który chyba żartuje z tym polem Skąd / Miejscowość. To, że niektórzy wpisywali tam różne rzeczy, to nie znaczy, że muszą to robić dalej - wiadomo do czego to pole służyło i dalej służy. Jeśli chcą mogą to pole pozostawić puste.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości