tomek72 napisał(a):Tak z innej beczki - wiadomo coś o możliwych Polskich akcentach w CS? Nie wiem, jakiś polski pistolet, karabin (WIST-94, Karabin wyborowy Bor, PM Glauberyt?), ciężarówka, może ważna postać to Polak??
Za dużo wymagasz Usmiech. Wcześniej czegoś takiego nie było to i tutaj raczej nie ma co liczyć Usmiech
tomek72 napisał(a):Dlaczego? W Call of Duty 4 pojawił się czeski PM Skorpion. Więc czemu by nie? Poza tym w wielu FPS-ach itp. są polskie akcenty... kto wie:D
Michu napisał(a):
Co do Panów, którzy ''Przywieźli z Rosji CS'', może pomogli by odpowiadać na pytania z mapami itp .
Nekkoru napisał(a):Michu napisał(a):Co do Panów, którzy ''Przywieźli z Rosji CS'', może pomogli by odpowiadać na pytania z mapami itp .
Nie wiem. Jestem dopiero w agropromie - za słaby by isc na limańsk (wojskowy pancerz, tTRs 301, szhotgun (którego uzywam jako snajpery - SIC!) i ak74) . Może za 3 dni tam bede
SzamanVodoo napisał(a):Co do lokacji to na mapce z x-21 pisze ze jest Rudy las a nie Czerwony
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości