Tak panowie, stalem sie dzis veteranem Zony. Przeszedlem Stalkera na wszystkie 7 zakonczen, ale nadal mam pare pytan dla innych Veteranow. Oto moj zestaw.
1. Czemu istnieja cut sceny ( w finaly gry ) pokazujace jak Monolit spelnia zyczenia? Doktorek mowil, ze to tylko iluzja. Czy jest to taki trick, aby zwiesc nas, ze przeszlismy gre jak nalezy, kuszac nas potega i bogactwem ( w iluzji of course )?
2. Co sie dzieje z Zona w najlepszym zakonczeniu? Przeskakujac przez setki teleportow i niszczac projekt Stalker ( projekt x, y, z, nie pamietam nazwy ) z fajnego Ak, zmieniamy w jednej chwili Zone w przytulny lesny zakatek? Co to ma oznaczac? Niszczac ta swiadomosc i jej projekt, ktore de facto stworzyla Zone, przemieniamy ja w raj?
3. Czy ktos moze pamieta jak w elektrowni nagle ''zdobyl'' 20 kilo wiecej miejsca w plecaku? Mialem tak, ze przez pewien czas zwiekszylem ilosc ekwipunku ktory moge nosic. Dolaczylbym screny, ale z niewiadomego powodu nie dzialaj mi zadne programy screenowy podczas wlaczone Stalkera. Zona pilnuje swoich sekretow
.
4. CZYM byly wielkie, okragle anteny stojace obok elektrowni, z ktorych byla wysylana dluugim pasmem w niebo, niebieska energia?