Kolejne pytanie......

Było ciemno, wysoki sądzie, twierdziła, że skończyła 18 lat. Naznaczony obudził się z krzykiem.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Kolejne pytanie......

Postprzez kaczkaPL w 25 Sie 2008, 21:47

Witam mam nadzieje ze to nie bedzie kolejny moj glupi post....
Moze jest taki temat na forum ale ja nie moglem znalesc :|
Mam dwa savy w pyrpeciu i pare jeszcze przed natomiast jak wczytuje gre w pyrpeciu po wczytaniu pojawia sie filmik jak naznaczony podchodzi do monolitu i pojawiaja sie urywki z wybuchu* i po chwili budze sie na jakiejs ciezarowce..... Gram na ABC slyszalem ze tak wyglada zakonczenie...... jak to jest.?

I przepraszam jesli juz taki post byl.....
kaczkaPL
Kot

Dołączenie: 21 Sie 2008, 00:49
Ostatnio był: 26 Sie 2009, 21:53
Miejscowość: Łódz
Ulubiona broń: --
Kozaki: 0

Reklamy Google

Postprzez CLEAR SKYline w 25 Sie 2008, 22:43

Jest taki bug, że po wczytaniu save'a z Prypeci zalicza Ci zadanie dotarcia do Spełniacza i jest filmik, a potem budzisz się na ciężarówce. Nic na to nie poradzisz. Możesz iść gdzie chcesz, masz pełny freeplay. To właśnie zakończenie ABC Inferno.

Ps. W temacie o ABC Inferno jest też opisane.
ImageImage
11% graczy uważa że najważniejsza jest grywalność, jeśli należysz do tych 89% dla których ważniejsza jest grafika to p...l się.
Awatar użytkownika
CLEAR SKYline
Łowca

Dołączenie: 13 Lis 2007, 21:07
Ostatnio był: 29 Sty 2013, 15:25
Miejscowość: 3OHA -> БAP -> APEHA
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Black Kite
Kozaki: 1

Postprzez kaczkaPL w 25 Sie 2008, 22:51

ok thx nie wiedzialem a po tym moge wykonywac dalej misjie bo nie mam zaliczonego x18 :D?
kaczkaPL
Kot

Postprzez CLEAR SKYline w 25 Sie 2008, 22:54

Zobacz do PDA, a się dowiesz. Te misje dotyczące Spełniacza powinny być zaliczone, a te związane z grupą Steloka nie. Zresztą sam sprawdź. Po tym możesz oczywiście dorywczo dorabiać, jedynie misje związane z główną fabułą (laby) odpadną.
ImageImage
11% graczy uważa że najważniejsza jest grywalność, jeśli należysz do tych 89% dla których ważniejsza jest grafika to p...l się.
Awatar użytkownika
CLEAR SKYline
Łowca

Dołączenie: 13 Lis 2007, 21:07
Ostatnio był: 29 Sty 2013, 15:25
Miejscowość: 3OHA -> БAP -> APEHA
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Black Kite
Kozaki: 1

Postprzez kaczkaPL w 25 Sie 2008, 22:56

thx....:)

temat do zamknjecia*
kaczkaPL
Kot

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 24 gości