Kolejne pytania od kota

Było ciemno, wysoki sądzie, twierdziła, że skończyła 18 lat. Naznaczony obudził się z krzykiem.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Kolejne pytania od kota

Postprzez Ogorek69 w 24 Sie 2008, 17:16

Witam wszystkich i dziekuje tym, ktorzy dotychczas mi pomogli. Moje kolejne pytania sa nastepujace.
1. Czy musze ratowac naukowca w Dziczy? Jesli on zginie, to czy dostane kogos innego do pomiarow w Jantarze? Trudno sie ratuje tego ciamajde, bo wbiega w ogien wrogow i chodzi jak inwalida.
2. Gdy przeszedlem lab x18 i ukradlem dokumenty z placowki wojskowej w Kordonie dzieja sie nastepujace rzeczy:
- Wojskowi obstawili caly Kordon i wyjscie z niego to wielka bitwa
- Wszelkie mutanty potroily swoja aktywnosc, czestotliwosc wystepowania. Wszedzie walesaja sie ogromne stada psow. W Dolinie Mroku biegaja wsrod trwa grupki snorek i pijawek. Przed barem jest mega spam pieskow, duuzo wiekszy niz wczesniej. Mutantom udalo sie rozwalic przyczolki Stalkerow na zlomowisku wyzynajac wszystkich, nawet NPC Biesa.
Moje pytanie to, czy to wszystko jest normalne.
Awatar użytkownika
Ogorek69
Stalker

Dołączenie: 19 Sie 2008, 21:39
Ostatnio był: 21 Gru 2013, 04:33
Miejscowość: Szczecińska Zona
Kozaki: 0

Reklamy Google

Postprzez Brian w 24 Sie 2008, 17:19

1. Nie dostaniesz nikogo innego do pomiarów. Musisz go po prostu chronić bo jest idiotą :P .
2. Może przesadzasz. Że tam rozwalili placówkistalkerów to się zdarzyć może. Jak ukradłeś dokumenty to nie dziwota, ze obstawili. Napewno żadnych modów nie instalowałeś? Np. ABC Inferno ? :P . Jeśli nie...to ja nie wiem. Na jakim poziomie trudności grasz? Jeszcze raz...może przesadzasz? Jeśli nie to ja już nie wiem. Naprawdę ich tak dużo? Jakiś bug chyba jak tak.
Podpis poszedł się je*ać.
Brian
Tropiciel

Dołączenie: 11 Mar 2008, 21:53
Ostatnio był: 25 Wrz 2009, 21:14
Miejscowość: 30HA
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: "Tunder" 5.45

Postprzez de99ial w 24 Sie 2008, 17:23

Ad 1 wiem bo niedawno przechodziłem.

Ratuje się go bez problemu - musisz czyścić pole, zwłaszcza na początku bo potem on dobiega do pewnego punktu, chowa się i czeka aż Ty oczyścisz rejon z napastników. Potem biegnie dalej i znowu się chowa... Kluczowo trzeba na samym początku zaraz po rozmowie nie słuchać kwestii tylko lecieć od razu i czyścić pole. Albo i nawet przed.

Co do pozostałych... nie wiem, jeszcze tam nie byłem, ale jeżeli ma być jak mówisz... To kurcze będzie ciężko.
Nienawidzę politycznej poprawności.
I feminizmu.
www.wrota.com.pl - w nowej szacie!
Image
Awatar użytkownika
de99ial
Stalker

Dołączenie: 22 Sie 2008, 16:37
Ostatnio był: 27 Sty 2013, 21:59
Miejscowość: Lublin
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: RP-74

Postprzez Brian w 24 Sie 2008, 17:25

Nieee...to coś u niego. Albo wziął sobie za wysoki poziom trudności i przesadza :P , albo zainstalował jakiegoś modzika w stylu ABC Inferno luuuub.....ma buga. Zdarza się.
Brian
Tropiciel

Postprzez Ogorek69 w 24 Sie 2008, 19:18

Dzieki za pomoc chlopaki.
Nie mam zainstalowanego zadnego modu i mam poziom Stalker, ten nad poczatkujacym :P .Nie koloryzuje i nie zmieniam faktow. Bylem swiadkiem akcji jak naprawde ladne stado psow zaatakowalo ten przyczolek Stalkerow, ktory bronisz przy pierwszym wejsciu na wysypisko. Wszystkich pozarli, nie zdolalem im pomoc. Zabili nawet NPC Biesa z jego super Ak. Gdy uciekalem do posterunku Powinnosci, te pieski wpadly w anomalie, ktorych bylo od groma w okolicy. Zrobilem screena, ale nie moge go wczytac do painta. Te pieski polecialy wysoko w gore i zaczely sie krecic w jakis wirach. Pozniej zamienily sie w cos co przypominalo rozrzazone srubki i zniknely. Mowiac fachowym jezykiem Zona dostala pie*dolca.
Awatar użytkownika
Ogorek69
Stalker

Postprzez Darth ReX w 24 Sie 2008, 19:41

On wcale nie ma super AK...
A z tymi nibypsami na cmentarzysku aut to normalka. Proponuję schować się w budce przy wejściu -będą biegać do okoła, ale na 95% żaden nie wejdzie. Ja tak sobie stanąłem z BM-16... piękne!
A przyczułki zawsze po jakimś czasie padają... Wyjątkiem jest hala na wysypisku - u mnie nigdy bandyci jej nie zdobyli.
Z ilościami mutantów przesadzasz - to i tak za mało :P .
A że wojskowi się spawnują wszędzie - też standard.
Awatar użytkownika
Darth ReX
Redaktor

Dołączenie: 08 Lut 2008, 17:27
Ostatnio był: Wczoraj, 01:28
Kozaki: 224

Postprzez Brian w 24 Sie 2008, 20:12

To jest super AK!! Ja bardzo lubię tą broń ze względu na sprawy osobiste :P . Trochę z nią przeżyłem :) . Ogorek ty sie po prostu zony przestraszyłeś :D .
Brian
Tropiciel

Postprzez Darth ReX w 24 Sie 2008, 21:12

To badziewie jest nic nie warte, dlatego Bies ginie, bo później wszystko jest lepiej wyposażone (conajmniej w AK74-SU), nawet bandyci, więc trudno się dziwić, że Bies dostaje wpier...
Awatar użytkownika
Darth ReX
Redaktor

Dołączenie: 08 Lut 2008, 17:27
Ostatnio był: Wczoraj, 01:28
Kozaki: 224

Postprzez de99ial w 24 Sie 2008, 21:59

Hmm... Nie wiem. U mnie chyba już Bies poszedł do piachu bo pośród żywych nie moge go namierzyć, ale chłopaki sie trzymają. Aczkolwiek na wysypisku bandy złych są coraz większe...

Hala się trzyma - w krytycznym momencie był tylko jeden stalker, ale cały czas ktos tam przychodzi. I tam też bandy bandytów są coraz większe...
I feminizmu.
Image
Awatar użytkownika
de99ial
Stalker

Postprzez Ogorek69 w 25 Sie 2008, 11:23

Co do tego, ze sie przestraszylem Zony masz ciut racji :wink: . Po odwiedzeniu x18 mam zdanie, ze powinni dolaczac zlote pampersy do wersji kolekcjonerskiej.

de99ial, sugerujesz, ze trzeba tam robic porzadki raz na jakis czas?
Awatar użytkownika
Ogorek69
Stalker

Postprzez de99ial w 25 Sie 2008, 14:37

A to juz jak chcesz ;) Ja przy okazji jak mijam te miejsca to zaglądam - przez lunetę :D I posyłam malutkich ołowianych kolegów w odwiedziny ;)
I feminizmu.
Image
Awatar użytkownika
de99ial
Stalker

Postprzez PsychoTab w 25 Sie 2008, 15:18

Ja kilka razy próbowałem go ratować w końcu pomachałem mu na dowidzenia i pozwoliłem najemnikom go zabić. W Janterze doktorek przydzielił mi kogo innego i nie miałem problem z misja pobierania pomiarów. Co do wzmożonej aktywności wojskowych w kordonie to niczego takiego nie odnotowałem a mutantów jest więcej w miarę postępów w grze. Np. gryzonie pojawiają sie w czerwonym lesie dopiero po wyłączeniu mózgozwęglacza.
Awatar użytkownika
PsychoTab
Kot

Dołączenie: 07 Sie 2008, 21:38
Ostatnio był: 18 Lip 2009, 08:55
Miejscowość: niby Bydgoszcz ale kto by im wierzyl

Następna

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 31 gości