przez 19milo93 w 03 Kwi 2009, 20:59
Wiem, że odkopuje stare wątki
ale mam identyczny problem i nie udało mi się znaleźć rozwiązania ;/. Gra w 100% oryginalna, patch 1.0006, brak modów, czyściutka
podwójnie reinstallowana - błąd nadal się powtarza: taki jak w 1 poście. Łączę się z serwerem i nagle wyrzuca mnie do menu głównego. Liczę na waszą pomoc.
Z mgieł wynurzyła się postać. Czarny płaszcz i brązowe spodnie... stalker z powołania i zawodu. Zwą go Thorvald-Cichy strzelec, bo nigdy nie wiesz jak długo pożyjesz na tym patole. Dzień w dzień przemierza lasy, łąki- w poszukiwaniu tajemnicy tej mrocznej krainy... Dla zabawy? Szczęścia? Bogactwa? Nikt tego nie wie, a tylko niewielu smiałków go widziało. Kordon, wysypisko, jantar, Prypeć... Wszędzie gdzie się pojawi niesie śmierć, bo przecież... On tylko bierze zlecenia. Nie interesują go artefakty, to zajęcie zostawia kotom i frajerom z wioski. On sam trzyma się od nich z daleka i poluje niczym na dziki. Codziennie czai się w krzakach, przykłada policzek do zmarzniętej kolby, celuje i... Strielok? To było tylko jedno z jego zadań... Następny będziesz ty!!!