krasny99 napisał(a):Kurczę zrobiłem jak mówiłem i niby połowa po polsku połowa po angielsku i spoko ale niema polskich znaków tylko jakieś krzaczki wie ktos czemu ??
Monolit napisał(a):mam pytanie czy mod OL jest trudniejszy czy co, bo jak grałem sobie na stalkerze w norm bez modów to bez problemu jechałem aprogrom a teraz patrze, i na początku podziemi aprogromu skończyły mi sie apteczki :/ ale udało mi się przejść kampiłem w chacie u góry w aprogromie i rozwaliłem żołnierzy ale jeśli wleci mi coś i zacznę krwawić to ded można w aprogromie gdzieś apteczki znaleźć?
hornet napisał(a):Witam wszystkich (to mój pierwszy post na tym forum )
Trochę mnie zmartwiła jedna sprawa - grałem na OL 2.2 i było wszystko OK.
Dorzuciłem Arsenal Mod i niestety przy próbach wgrania save'ów wywala mnie na pulpit - trzeba zaczynać wszystko od nowa i wtedy jest OK.
Może ktoś wie jak przerobić plik save bo jakoś nie chce mi śię przechodzić wszystko od początku
kaczkaPL napisał(a):Witam tagze* jestem nowy na forum mam pytanie.
Czy OL bedzie sie gryzlo z ABC? Mi sie wydaje ze tak bo sa inne teksturki i wszystko ale jestem noobem i prosze o odpowiedz .
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości