krasny99 napisał(a):Znowu mam problem, zrobiłem wszystko wg instrukcji gra chodzi dobrze tylko niemam ikon przedmiotów tylko jakieś bazgroły, nie ważne czy u sida czy w skrzynce jakiejś czy u mnie w plecaku zawsze to samo.
-f- napisał(a):Kij już z filmikiem. Chodzi mi o efekt elektrowni. Cały ekran zaczął się trząść, nawet wrogowie (w tym wypadku wojskowi) uciekali gdzie pieprz rośnie, po chwili moja postać zaczęła jęczeć. :-D Patrzę co jest grane? A tu hp schodzi. Po chwili pojawiła się ikonka od promieniowania, po dłuższej chwili dodatkowo ta od krwawienia. Kosztowało mnie to 7-8 mediktów, czyli wszystkie jakie miałem w danej chwili. ;-] Niebo zrobiło się czerwone, a jak to wszystko ustało to moja postać dostała efekt granatu, czyli rozmazany ekran - który po chwili robił się czytelny - po chwili znowu rozmazany. Wytrzymałem tak 2 minuty, po czym wyłączyłem stalkera bo zaczęły boleć mnie oczy i głowa, 2 minuty takiego syfu wystarczyły.
Pytanie jest więc proste, czy TO jest normalne i czy czeka mnie więcej tego typu wątpliwych przyjemności?
Aha, doczytałem edycję posta na poprzedniej stronie. Dzięki.
Użytkownicy przeglądający to forum: svt08 oraz 3 gości