Monolit napisał(a):no ja ściągnąłem OL 1.3 a w nim jest patch piszePatch 1.0004
więc próbowałem ale się nie dało :/
R1FL3 napisał(a):Monolit napisał(a):no ja ściągnąłem OL 1.3 a w nim jest patch piszePatch 1.0004
więc próbowałem ale się nie dało :/
Ściągnąłeś wersję OL 1.3 dla 1.0004, więc, to jest logiczne. Musisz mieć patcha 1.0004, by zagrać w to.
R1FL3 napisał(a):1. Prawie tak samo co z Counter-Strike'iem. Tyle, że u Stalka to nic nie da, jak masz wypakowane pliki.
2. Jak grasz w multi, to patch 1.0006 ci się przyda. Jeśli nie grywasz w multi, to nie wgrywaj. OL chodzi z wersją 1.0004, 1.0005 i 1.0006 (musisz ściągnąć odpowiednią wersję gry).
3. "Odpowiednia wersja" to jest taka wersja, która jest tak skompilowana, żeby działała z odpowiednim modem (np. Arsenal Mod dla OL 2.1.1.)
-f- napisał(a):1. Czy mogę sobie przerobić ładowność sposobem opisanym na forum?
2. Co mi da ten Arsenal Mod i czy działa dobrze z OL 2.2? (pewnie znalazłbym odpowiedź na tym forum, lecz czytanie topiców po 60 stron to nie jest dobry pomysł na spędzenie końcówki dnia :-D)
3. Grafika po zainstalowaniu OL wydaje się inna. Nie jestem w stanie stwierdzić co się zmieniło, po prostu jest... inaczej. Myślę nawet, że wcześniej mi się bardziej podobało, takie odczucie jakieś mam. W związku z tym ściągnąłem sobie polecone wyżej Weather Overhauled, no a tam masakra, kilka różnych katalogów z różnymi "opcjami" i znowu się pogubiłem. Czy znajdę na forum jakąś rozpiskę jak sobie z tym poradzić? Czytać umiem sam tylko dobrze by mi było pokazać jakiś "guide".
Jeżeli 3 pytanie kogoś wkurza albo uważa on, że powinno być w topicu z Weather Overhauled, to niech po prostu uzna, że go tam nei ma... Liczę na dobrą wolę ludzi ogranych i oczytanych...
CLEAR SKYline napisał(a):Póki co, AM pod OL2.2 jeszcze nie ma. Jest tylko pod 2.1.1
Użytkownicy przeglądający to forum: svt08 oraz 1 gość