ABC Inferno

Było ciemno, wysoki sądzie, twierdziła, że skończyła 18 lat. Naznaczony obudził się z krzykiem.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

ABC Inferno

Postprzez Monolit w 18 Sie 2008, 21:27

Ściągnąłem moda "ABC Inferno" zagrałem na poziomie "Stalker" i nie wiem czy grać dalej jeśli zrobiłem 1 misje z bandytami wróciłem do obozu nie zdążyłem pogadać z wilkiem i nagle 2 koty zabiły pierwszego strażnika i cały obóz walczy bo 3 zombie sie zrespiło za mną zabiliśmy tych następni mutanci :/ jeśli tak ma być to trudno będzie przejść podziemia Aprogromu nie mówiąc o elektrowni :/
Monolit
Kot

Dołączenie: 17 Sie 2008, 15:21
Ostatnio był: 22 Sie 2008, 11:11
Kozaki: 0

Reklamy Google

Postprzez Lionix w 19 Sie 2008, 09:09

wtf? co prawda gralem na tym modzie tylko 5 minut (OL lepszy IMO. )

moze akorat horror time czy cos

zagraj jeszcze rz bo nie jestes daleko :) moze juz tak nie bedzie

:wink: :wink:
Awatar użytkownika
Lionix
Stalker

Dołączenie: 29 Lip 2008, 01:21
Ostatnio był: 17 Paź 2015, 16:09
Miejscowość: Łódź
Frakcja: Samotnicy
Kozaki: 8

Postprzez Monolit w 19 Sie 2008, 11:23

no lionix już mniej ale to chyba losowo idzie :P. A co do tego OL właśnie on nie działa :/ mi pisze przy starcie XR_3DA .. Przestał działać :/

Edit

A i jeszcze jedno w jakimś temacie czytałem że można zmieniać wersje gry a nie trzeba jej odinstalowywać możecie mi powiedzieć jak to zrobić"????.
Monolit
Kot

Dołączenie: 17 Sie 2008, 15:21
Ostatnio był: 22 Sie 2008, 11:11
Kozaki: 0

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 38 gości