Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu. Lokalizacja logów: Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs
a i jeszcze jedno możecie mi powiedzieć czy w dziczy to zadanie z strzelbą od stalkera w barze żeby odbić jego rodzinną strzelbę (to chyba nazywa się TOZ) możecie mi powiedzieć co dostane w zamian czy dostane wartościową rzecz aby oddać toz'a czy jakieś gówno i zostawić sobie T.O.Z'a
Coś wam się pomyliło - powinieneś sam zobaczyć, a ta strzelba to nic innego jak Stalker'owa wersja Desert Eagla - czyli pistoletu o b. dużym kalibrze i dużej sile, poprostu pistolet na słonie
Według mnie punktowanie jest trochę dziwne - przy odrobinie (dużej) cierpliwości można uzyskać w kordonie rangę ekspert, mając na koncie 500 psów, 200 dzików i 300 bandytów
To dlaczego ja miałem 300 pkt i Doświadczonego, jak nie wykonywałem żadnych misji (tylko tą pierwszą i z kilka pobocznych)? Za zadania i zabójstwa dostaje się punkty, a za punkty rangę.