Bug w Quescie dla Wolnosci

Było ciemno, wysoki sądzie, twierdziła, że skończyła 18 lat. Naznaczony obudził się z krzykiem.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Bug w Quescie dla Wolnosci

Postprzez Maror w 14 Sie 2008, 14:58

Mam taki problem-gdy juz rozwaliem wszystkich gosci w malym obozie powinnosci w quescie od Lukasza (tym z likwidacja ludzi z powinnosci w egzoszkieletach) nie zalicz mi tego ze ich rozwalilem :( co mam zrobic??
Maror
Kot

Dołączenie: 14 Sie 2008, 14:44
Ostatnio był: 14 Sie 2008, 19:20
Miejscowość: Warszawa
Kozaki: 0

Reklamy Google

Postprzez Crisu w 14 Sie 2008, 15:02

Wczytać save'a i zacząć od nowa lub poszukać, może gdzieś jeszcze zawieruszył się jeden z Powinnych.
Boże dopomóż...
"Дай мне мой респект, не больше не меньше."
Awatar użytkownika
Crisu
Legenda

Dołączenie: 05 Paź 2007, 20:16
Ostatnio był: 26 Sty 2017, 10:51
Kozaki: 47

Postprzez Maror w 14 Sie 2008, 15:27

wczytywałem wiele raz i zaczynałem od początku questa wiele razy i nie działa a szukałem po całym obszarze i nic ale moze to wina tego że tam leży już 2 martwych nie wiem przez co zgineli
Maror
Kot

Dołączenie: 14 Sie 2008, 14:44
Ostatnio był: 14 Sie 2008, 19:20
Miejscowość: Warszawa

Postprzez fef w 14 Sie 2008, 21:33

Najpierw zagadałbym z Maxem, potem z Łukaszem.
Awatar użytkownika
fef
Stalker

Dołączenie: 03 Wrz 2007, 23:17
Ostatnio był: 06 Paź 2008, 16:37
Miejscowość: Agropolis

Re: Bug w Quescie dla Wolnosci

Postprzez George Patton w 15 Wrz 2008, 09:04

Witam Wszystkich.
To mój pierwszy post i mam nadzieję iż udało mi się znaleźć rozwiązanie zgłaszanego w tym wątku problemu.
Miałem wczoraj podobny problem. Wybijałem wraz z Maksem i jego kumplami, tych rozrabiaków z ?Powinności? kilkakrotnie i na różne sposoby. Za każdym razem nie udawało mi się tej misji ukończyć pomyślnie. Po wystrzelaniu żołnierzy ?Powinności? rozmawiałem zarówno Maksem i Łukaszem. Maks mówił że pogadamy jak rozwalimy ?Powinność? a Łukasz sugerował bym pogadał z Maksem. Istna kwadratura koła. Tu na forum nie znalazłem odpowiedzi więc użyłem google.pl. Na forum gamespot.com znalazłem odpowiedź. Po prostu należy przy wejściu po raz pierwszy na mapę ?Magazyny Wojskowe? sprawdzić czy któryś z łepków z ?Powinności? nie wlazł w anomalię elektro, których jest pełno wokół gospodarstwa w którym stacjonują. Jeśli któryś w ten sposób zginie, ukończenie misji będzie niemożliwe. W moim przypadku w ten sposób odeszło w zaświaty dwóch osobników. Po zaczytaniu save-a z sprzed pierwszego wejścia do ?Magazynów Wojskowych? i przypilnowaniu ?owieczek z ?Powinności?? ;-), zadanie ich likwidacji wykonałem bezproblemowo.
George Patton
Kot

Dołączenie: 15 Wrz 2008, 07:54
Ostatnio był: 16 Wrz 2008, 08:01
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: Storming Obokan

Postprzez ggizmo w 15 Wrz 2008, 16:07

@Maror Cóż,misje dla Wolności...jeśli jeszcze możesz weź to pod uwagę że nie wejdziesz już na teren Baru.
Ja wykonywałem dla obu frakcji jednocześnie,i teraz jestem ich przyjacielem. Chociaż muszę od nowa wykonać misje od x16 ponieważ u obu wystąpił chyba "bug" tzn.podwójne misje które już wykonałem dawno temu.
Twój problem jest napewno bugiem,może spowodował to jakiś patch albo mod.Lub tak jak opisał @George Patton

Pozdro
Awatar użytkownika
ggizmo
Stalker

Dołączenie: 28 Sie 2008, 11:32
Ostatnio był: 18 Lip 2021, 20:01
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: Tunder S14

Postprzez Brian w 15 Wrz 2008, 17:05

Bugi, bugi, bugi :| . Świat byłby bez nich piękniejszy.

Temat do zamknięcia chyba? :wink:
Podpis poszedł się je*ać.
Brian
Tropiciel

Dołączenie: 11 Mar 2008, 21:53
Ostatnio był: 25 Wrz 2009, 21:14
Miejscowość: 30HA
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: "Tunder" 5.45

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości