przez Matthew w 12 Sie 2008, 11:29
Wszystko działa jak nalezy i moge cieszyc sie pelnia szczescia. Troch wagi brakuje kiedy okradlem magazyn wolnosci, i jestem obladowany pancerzami. Ale przezyje, zaczne poszukiwania Wintara, wtdy dopiero udam sie nad Jantar. Pozdrawiam.
kilka kolejnych pytań:
1. Czy na terenie Prypeci jest npc,który naprawi mi ekwipunek ? (Znalazłem sprzedawce,ale nie naprawia...
2. Czy na terenie Prypeci jest jakaś skrytka czy inne miejsce,gdzie mógłbym bezpiecznie przechować artefakty,amunicje,apteczki,bronie,na przyszłość,kiedy będe wracał z elektrowni ?
3. Czy od OL powoduje zmniejszenie tych informacji w pda typu "Jakis stalker zginal w anomali,trzeba zbadac co mial przy sobie" "Zostawilem tu swoj plecak podczas ucieszki. Jak wróce,to go zabiore" ? Pamiętam,że bez OL było tego o wiele więcej niz teraz. Na Prypeci nie mam w ogóle, tak samo z Czerwonym lasem, jedynie w Magazynach wojskowych miałem...2 takie "znajdźki".
" Złota Kula wypełnia tylko najskrytsze życzenia, tylko takie, które muszą się spełnić, bo inaczej nie ma już po co żyć!".
" Szczęście dla wszystkich za darmo! I niech nikt nie odejdzie skrzywdzony!".