Konsola jest przeznaczona do gier w 100%, a PC nie. GTA 4 będzie wymagało ( zapewne ) nie lada sprzętu. PC dla GTA - 2k. X360 - 850 zł.
OFFTOP się zaczyna robić
Dlatego uprzejmie proszę o zaprzestanie pisania o tym co jest lepsze. Następne posty będą nagradzane warnem. - V
No to sobie pogramy panowie Listopad w sumie nie tak strasznie daleko, wreszcie przekonamy sie czy "IV" jest taka super-hiper-sub-etha jak sie mówi.
Ciekaw tylko jestem wymagań sprzętowych. Oby to nie była Pierwsza Gra Która Się Nawet Nie Uruchomi Na Moim Nowym Kompie
Pijany listonosz ze świata modliszek Przywozi mi listy, i niszczy mi ciszę, Której nie ma i tak; Bo jest dziecko moje i sny atomowe, I myśli myśliwce co są odrzutowe - Ich huk - to dla mnie - znak.
Szczerzę wątpię żeby gra miała większe wymagania niż taki Stalker na FDL (DX 9.0c) czy Crysis. Jedno jest pewne, Pixel Shader 3.0 będzie w 100% wymagany. Myślę że taki 7600GS będzie absolutnym minimum, 1,5 GB RAM i C2D. Chociaż z drugiej strony GTA VC było świetnie zoptymalizowane i śmigało płynnie na słabym sprzęcie. Nadzieja w R*
"And if that is not the best fuckin' example, God HimSelf killed his own motherfuckin' son. So let's sing The Death Song Kids" by Marilyn Manson
Jak zwykle na każdym forum sracie o wymaganiach, jak podadzą to będą, nie ?.
Dla mnie to będzie coś pokroju cod4, i tyle. Choć mam sprzęt 1GB Ram, x1550 Radek (SM 3.0), i procek 2.8 (lepszy od P4 3.4). To tyle. Nie martwię się że mi nie pójdzie...
Sramy o wymaganiach a sam o nich piszesz. Wątpię żeby na tym radku poszło Ci to GTA skoro nawet stalker na niepełnym dynamicznym był niegrywalny. -V
SA również nie przypadło mi do gustu, osobiście z niecierpliwością czekam na IV i przyznam się że chciałem tylko dla tej gry kupić konsole lecz rodzice się nie zgodzili i w sumie dobrze. Troszkę boje się tego że R* doda do PC-towej wersji misje poboczne i im one nie wyjdą jak np: w mass effect