Celujemy w sierpień, żebyście mogli sobie chociaż tydzień przed premierą CS pograć w coś porządnego :]
Missile jest na wakacjach
Na wakacjach... Dobre sobie

Wróciłem przedwcześnie na 3 dni, potem znów prawdopodobnie wyjeżdżam, ale postaram się zrobić przez te 72 godziny jak najwięcej. IMT - pełna mobilizacja
Postać już zespawnowałem, ale coś z innymi plikami jest nie tak. Pozostaje nam wierzyć w Bartasa

Jak będę miał trochę czasu to spróbuję również się w tym pobabrać.
Dźwięki - mamy, artefakty z nowymi modelami - również. Zadania - cały czas powstają. Spawn również. Będą nowe level changery i postaramy się dodać za wszelką cenę 3 nowe levele

Blowouty dodany, Freeplay również. Trwają prace nam modelami, gdy już zostaną przekonwertowane na OGF trzeba się będzie trochę pobawić ltx'ami i skryptami. Poza tym staramy się dodać zwykłego szczura, jednak chyba jego model jest wadliwy - nie ma zdefiniowanych bones. Cały czas próbuję je przypisać pikiem ltx (jak u chimery) ale coś nie chce działać.
No i jeszcze jedną frakcję się postaramy dodać, ale na razie brak pomysłów jak ma wyglądać, nazywać się, itd.
Może też ulepszymy arenę - dodamy walki z mutantami i temu podobne badziewia, ale to wymaga gmerania w skryptach i dlatego poszukujemy skryptera.
Poza tym zapraszamy na
www.innovation.stalker.pl.
Pewnie o czymś zapomniałem, więc zaglądajcie czasem bo pewnie zedytuje posta
Pozdrawiam