songoku napisał(a):mam problem. mam wersje moda 2.4 i jak gadam z sidem to bug trap mnie łapie jak to naprawić
wersja gry 1.0005 pl
Dobre pytanie, podłączam się do niego bo mam to samo z tym że pobawiłem się trochę w edytorze rejestru z przełączaniem się po wersjach patcha z 1.0006 na 1.0005 do 1.0004 zawsze efekt był ten sam, albo wywaliło do pulpitu ładując nową grę - przed pojawieniem się fimiku z intro albo po przyjęciu pierwszej misji od Siodorovicha (ta ze żwawym i pendrivem) czy jak on tam się pisze na wszystkich poziomach trudności było to samo - wywala do pulpitu z raportem bugtrap'a.
Przy czym skopiowałem sobie dodatkowo pliki z patcha do moda v. 2.4 żeby się nie wykraczało w jakiejś misji.[/color]
swoją drogą, dziwna sprawa, Każda wersja tego moda czy to 1.9 ; 2.0 itd do 2.4 się na nich wykracza mi za każdym razem gra albo nie ładuje gry a jak już ładuje to z efektem jak powyżej <?> To co mod jest do lipy czy z tą PL wersją kinową coś jest nie tak ?
Używać kolorów mogą tylko moderatorzy i administratorzy! Jeszcze jeden post napisany "na biało" i zrobi się nieładnie. - M.