Problem w Prypeci z save'ami

Było ciemno, wysoki sądzie, twierdziła, że skończyła 18 lat. Naznaczony obudził się z krzykiem.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Postprzez Lukaso w 15 Lip 2008, 22:46

Ja mam ten sam problem tyle, że nie z save'ami. Do pulpitu wywala mnie w trakcie ładowania się następnego poziomu. Mam oryginalną grę, bez mod'ów, wersja 1.0006, PL. Wcześniej gdy wyrzuciło mnie na pulpit włączałem grę i za drugim podejściem było OK, teraz wyszedłem z baru "100 Radów", idę w stronę Doliny Mroku i na pierwszym ładowaniu następnego poziomu klapa, za nic się nie chcę załadować.

P.S. Jak zainstalować tego mod'a? W katalogu gry nie ma "oryginalnego" folderu gamegata.

To go zrób... - Inf.

Tzn. kopiuje ten folder gamegata z ZoneReclamationProjectTest, zmieniam false na true w jednej linijce jakiegoś tam pliku i to wszystko? Czy coś jeszcze muszę uruchomić?
Lukaso
Kot

Dołączenie: 15 Lip 2008, 16:08
Ostatnio był: 15 Lip 2008, 23:27
Kozaki: 0

Reklamy Google

Poprzednia

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 32 gości