Być nie lubianym w ZONIE

Było ciemno, wysoki sądzie, twierdziła, że skończyła 18 lat. Naznaczony obudził się z krzykiem.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Być nie lubianym w ZONIE

Postprzez Ali w 10 Lip 2008, 15:37

Mam problem otoz robiac misje dla roznych frakcji <mysle ze nic zlego nie zrobilem> ani niezabilem nikogo.. no moze kilku neutralnych... Wchodzac do baru po nagrody za zadania wszyscy sie na mnie zucaja..zwłascza panowie z Powinnosci.Najwiekszy problem jest taki ze w Jantarze w bunkrze zostawiłem SEVA i kilka bateri.Wchodzac do bunkru ten zielony fajfus doktorek zaczyna do mnie strzelać.Co mam zrobić ? :(( Tyle mam odkrytych schowkow a nie chce grac na modach bo wtedy wydaje mi sie ze po przejsciu gry nie bede do konca usatysfakcjonowany :/ Aaaaaaaa przy okazji wchodzac na teren prypeci zeby odnalezc grob Kła mam wielu przyjaciół na radarze...wychodzac z prypeci czeka na mnie grupka bandytów ok 7-8 juz obrałem taktyke jak ich rozwalac ale czy to jest jakiś błąd gry czy rzecz normalna ?? dziekuje za pomoc.
...Znajdują obszar na swoja bazę...chcą sie przedostać do sarkofagu, mówie wam.. a gdy nadejdzie odpowiedni czas powinnismy sie trzymać jak najdalej od nich...
Awatar użytkownika
Ali
Kot

Dołączenie: 10 Lip 2008, 15:02
Ostatnio był: 16 Lip 2008, 14:15
Kozaki: 0

Reklamy Google

Postprzez Mibixos w 10 Lip 2008, 16:55

Ci neutralni(myśle że miałeś na myśli samotników) to też jagby frakcja.
Jeśli ktoś zobaczył jak zabijasz jednego albo nie zabiłes go za pierwszym strzalem frakcja staje sie wroga. Radze wczytac gre kiedy jeszcze nie miales wrogów.
Awatar użytkownika
Mibixos
Stalker

Dołączenie: 26 Cze 2008, 19:12
Ostatnio był: 31 Gru 2008, 20:25
Miejscowość: Zadupie wielkopolskie

Postprzez Ali w 10 Lip 2008, 16:58

no to zacznę gre od nowa.A przeszedł bym po raz 5ty.... :/ Dziekuje za odpowiedź a za razem pomoc.

P.S. : Jak wrzucic avatara np. jak Moderatorzy.. koleś w SEVA na tle prypeci czy jakos tak...
...Znajdują obszar na swoja bazę...chcą sie przedostać do sarkofagu, mówie wam.. a gdy nadejdzie odpowiedni czas powinnismy sie trzymać jak najdalej od nich...
Awatar użytkownika
Ali
Kot

Dołączenie: 10 Lip 2008, 15:02
Ostatnio był: 16 Lip 2008, 14:15

Postprzez Terminator w 10 Lip 2008, 17:00

Ali napisał(a):Jak wrzucic avatara np. jak Moderatorzy.. koleś w SEVA na tle prypeci czy jakos tak...

W opcjach profilu. Poszukaj przycisku PROFIL.
Awatar użytkownika
Terminator
Kot

Dołączenie: 08 Lip 2008, 14:24
Ostatnio był: 27 Lip 2008, 15:37

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 27 gości