[Oblivion Lost]

Regulamin forum
Dział "Modyfikacje Gotowe" służy do dyskusji o modyfikacjach, które już są stworzone lub do zadawania pytań na ich temat. Znajdziemy tutaj również linki do ściągnięcia modyfikacji (które powinny, a raczej muszą być w pierwszym poście tematu danej modyfikacji).

Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu - koniecznie w tagu [CODE].

Przy cytowaniu plików *.LTX stosować tag [SYNTAX="ini"], przy cytowaniu plików *.script [SYNTAX="lua"] a przy cytowaniu plików *.xml - [SYNTAX="xml"].

Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs\xray_nazwaużytkownika.log
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs\xray_nazwaużytkownika.log
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Pytania na temat modyfikacji zadajemy w wątku dla niej stworzonym lub tworzymy nowy, jeśli takowego nie ma.

Gdy chcemy założyć nowy wątek, obowiązkowe jest przeczytanie tego tematu.

Postprzez SlepyZabojca w 05 Lip 2008, 16:54

Wie może ktoś gdzie jest Kriss Super V , bo bym se z niego postrzelał?
SlepyZabojca

Ostatnio był: 01 Sty 1970, 02:00

Reklamy Google

Postprzez songoku w 05 Lip 2008, 22:30

zdobyłem minigun'a wytraciłem wszystkie naboje na powinność zobaczyć tylko jaką ma moc ta giwera i muszę przyznać że to najlepsza broń krótkodystansowa w grze tylko naboje drogie. a tak właściwie to miałem tylko 3 zakończenia a chciałem mieć najlepsze czyli z x12. jak tam dotrzeć?
Awatar użytkownika
songoku
Stalker

Dołączenie: 02 Gru 2007, 10:49
Ostatnio był: 29 Paź 2013, 22:58
Miejscowość: ?????????
Frakcja: Zombie
Ulubiona broń: "Tunder" 5.45
Kozaki: 0

Postprzez Silas w 05 Lip 2008, 22:36

Przepraszam za offtop, możecie wkleić mi warna.

najlepsze czyli z x12

No to przykład co MCaleb z nami zrobił... :D
Silas
Tropiciel

Dołączenie: 17 Sie 2007, 19:15
Ostatnio był: 09 Gru 2023, 00:06
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: RGD-5 Grenade
Kozaki: 1

Postprzez CLEAR SKYline w 05 Lip 2008, 23:57

SlepyZabojca napisał(a):Wie może ktoś gdzie jest Kriss Super V , bo bym se z niego postrzelał?

Też nie wiem, gdzie Criss, ale za to kupiłem MP7 od Powinnościowca w Dziczy. Musiałem tylko mu sprzedać coś mocniejszego (AKSU) ;>

Vulkano leży pewnie gdzieś koła Tostera, co nie?

Znalazłem plik konfiguracyjny OTS33. Ktoś wie, czy, i gdzie się owa broń znajduje?
ImageImage
11% graczy uważa że najważniejsza jest grywalność, jeśli należysz do tych 89% dla których ważniejsza jest grafika to p...l się.
Awatar użytkownika
CLEAR SKYline
Łowca

Dołączenie: 13 Lis 2007, 21:07
Ostatnio był: 29 Sty 2013, 15:25
Miejscowość: 3OHA -> БAP -> APEHA
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Black Kite

Postprzez xyz_pl w 06 Lip 2008, 01:54

1. MP7 znajdziecie w baraku w Dziczy (ten na pierwszym placu na prawo od stanowisk snajperów)
2. FT 200M znalazłem nie nad Jantarem ale przy trupach gości z Monolitu zabitych przez Wolność praktycznie na dziedzińcu ich bazy (3 egzo i 2 normalnych - zebrałem 3 FT 200M)
3. Ostatnio Wolność napadła na bazę Powinności w Barze (2 egzo i chyba z 5 innych - duża grupa). Efekt jest taki że Bar obsiany jest trupami a ja nie mam możliwości dostać się do bazy Powinności bo zastrzelono gościa który stał "na bramce" :)

mod super 9/10

xyz_pl
Wygnany z Zony

Dołączenie: 10 Maj 2008, 00:28
Ostatnio był: 07 Sie 2013, 01:25
Miejscowość: Wrocław
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2

Postprzez SlepyZabojca w 06 Lip 2008, 07:24

Właściwie to gdzie są "Kryształki starszych"?

Bo zabiłem tego dezertera w Agropromie i miał on recepturę na jakiś artefakt z użyciem kryształków starszych.

1.Mac 10 leżą przy ciałach egzoszkieletowców z wolności.
2.TMP leży pod przejściem do skrytki w hangarze,na Wysypisku.

P.S:Ja to mam szczęście.Podczas każdej bitwy Wolności z Powinnością w barze ginie ten ziomek co ma Grozę 5.56!!
SlepyZabojca

Postprzez CLEAR SKYline w 06 Lip 2008, 11:18

Kryształki starszych musisz sam zrobić wg kolejnych receptur. Nie wiem czy coś źle robię, czy mam pech, ale jak wrzucę Błonę do galarety, to nie chce mi wyjść Skóra. Musi cały czas "syczeć"? Jeżowcem natomiast w ogóle nie mogę trafić do spalacza. To napewno działa?

Mac 10 u mnie mieli Merce w Magazynach (tam, gdzie Snajperska TeReSa), a MP7 widocznie wziął koleś, bo w tym baraku właśnie chowali się przed zwarciem.
ImageImage
11% graczy uważa że najważniejsza jest grywalność, jeśli należysz do tych 89% dla których ważniejsza jest grafika to p...l się.
Awatar użytkownika
CLEAR SKYline
Łowca

Postprzez SlepyZabojca w 06 Lip 2008, 12:04

Ale Mac 10 ,Tmp i mp7 to bronie które mają prawie te same statystyki a mają inny wygląd.

Ale mp7 podoba mi się najbardziej!!!!

Co do receptury to wrzuciłeś błonę na 10 godzin?
SlepyZabojca

Postprzez strus w 06 Lip 2008, 12:37

W kwestii transformacji artefaktów, to autor moda na forum filefrontu mówi że należy wrzucać je w nocy, w dzień anomalie się przesuwają. Podobnież jest napisane tak w readme na temat pory dnia. Nie wszystkie anomalie akceptują artefakty, jeśli procedura się rozpoczęła będzie flash i biały ekran.

Co do broni
FN 2000 drugie piętro w Yantarze w budynku gdzie wchodzimy do lab x16
OS 33 dom przy wieży w wiosce gdzie mamy za zadanie wybić bloodsuckery, w magazynach wojskowych.

Tak w ogóle to polecam połazić po terenie i zaglądać w trudno dostępne miejsca. Autorzy sami nie ukrywają że poukrywali tu i tam trochę zabawek.

Na koniec nie oczekujcie wiele od handlarza w Prypeci jest on w budynku z decoderem, ale co najważniejsze nie naprawi wam sprzętu i nie ma nic ciekawego.

pozdrawiam
S
strus
Kot

Dołączenie: 06 Lip 2008, 12:27
Ostatnio był: 25 Wrz 2008, 12:42

Postprzez SlepyZabojca w 06 Lip 2008, 12:39

Trudne miejsca? miejsca są banalne już na pierwszy rzut oka widać poszukiwaną broń!

A wogóle to OTS-33 to zwykły pistolet więc iść tam po to, zaryzykować starcie w ok.6 pijawkami to lekka przesada.
SlepyZabojca

Postprzez CLEAR SKYline w 06 Lip 2008, 16:18

Kanyhalosa zawsze można edytować.
MP7 Mac 10 i TMP nieco różnią się tzn. ten ma większy damage, ten celność, a jeszcze inny magazynek.
Przy błonie pisało mi, że ma być 5 godzin. Czyżby błąd tłumaczenia? Mam dorzucone to, co jest wcześniej podane. Mówisz, że ma być 10 h? Cały czas musi się przewracać i wydawać dżwięki?, bo gdy prześpię się to Błona leży kawałek dalej, też w anomalii, ale już się nie przewraca.

Właśnie, czy ktoś namierzył Saigę?
ImageImage
Awatar użytkownika
CLEAR SKYline
Łowca

Postprzez SlepyZabojca w 06 Lip 2008, 16:45

Dzisiaj w barze byłem świadkiem bitwy pomiędzy Powinnością a Bandytami. Bandyci mieli wy*****e w kosmos bronie np.p90. Ale zdziwiło mnie to że ŻADEN z przedstawicieli mafii nie miał do niej ammo!!
SlepyZabojca

PoprzedniaNastępna

Powróć do Cień Czarnobyla

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości