Powinność i walka problem ??

Było ciemno, wysoki sądzie, twierdziła, że skończyła 18 lat. Naznaczony obudził się z krzykiem.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Powinność i walka problem ??

Postprzez DjAdam16 w 25 Cze 2008, 11:38

Mam taki problem iż: Była taka misja w której wraz z powinnością musiałem zaatakować bazę wolności a więc, kiedy walczyłem po stronie powinności i gdy musieliśmy zaatakować wolność tą główną bazę Magazyny czy coś w tym stylu pojawił się problem. Otóż zdjąłem tych snajperów zabiłem Łukasza i gdy idę po nagrodę po skończonej wprawdzie misji do Czachy podajże to go tam nie ma. Jest w domku tylko jakiś jeden gościu ale on nie może mi dać nagrody. Pomocy O co kaman ???

Jak napisał kolega niżej, było już setki tysięcy razy o tym na forum. Nie umiemy korzystać z opcji "szukaj"? Następnym razem za taki wybryk poleci warn. - M.
DjAdam16
Kot

Dołączenie: 23 Cze 2008, 09:14
Ostatnio był: 09 Wrz 2008, 08:34
Kozaki: 0

Reklamy Google

Postprzez nagyatsu w 25 Cze 2008, 11:41

Na forum było setki razy jak najlepiej przejść tę misję.... Powiem ci jedno" Wczytaj save'a sprzed wykonania tej misji, gdyż Łukasz jest osobą od której później dostajesz bardzo dużo questów. Użyj szukajki :]
Image
Awatar użytkownika
nagyatsu
Łowca

Dołączenie: 21 Cze 2007, 21:25
Ostatnio był: 24 Sie 2015, 18:02
Miejscowość: krk city
Frakcja: Czyste Niebo
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 2

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 40 gości